Over de Planeet

NIEUW: Met onze nieuwe online service Easy Online koop je eenvoudig tickets voor banenzwemmen en aquasporten. En inschrijven voor zwemles kon al online, maar nu kun je de aanbetaling ook online regelen. Op het moment dat het jou uitkomt. Geen gedoe meer met betaalpassen of contant geld, en geen wachtrijen bij de kassa. Lees meer….

Over de Planeet
Ons sportieve bad bestaat uit 2 baden: een 25 meter wedstrijdbad en een trainingsbad. Beiden ideaal voor banenzwemmen, zwem- en aquatrainingen, zwemlessen en recreatief vermaak. Na alle noeste inspanningen kun je nagenieten met een kopje koffie of thee. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Onze medewerkers heten je van harte welkom!

Goed om te weten:

  • Betalingen alleen met de pin. Mocht je gebruik willen maken van een kluisje, neem dan zelf een €1,- munt mee

Weet je: Zwembad de Planeet is op zoek naar nieuwe collega’s bij de receptie en als zweminstructeur. Reageer via de vacature of kom langs bij de receptie.

Rolstoeltoegankelijk
Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich een hellingbaan. Deze leidt naar de automatische draaideur aan de voorzijde. Het is mogelijk de draaideur langzamer te laten draaien door op de knop met rolstoelpictogram te drukken. Er is een invalidentoilet aanwezig en vanuit daar een korte route naar bad 1. Bad 1 heeft een luie trap waarmee je het bad kan in- en uitlopen. Het gebruik van een zwembadlift is in overleg, neem daarvoor contact op met de receptie. Achteraan bad 1 is een hellingbaan naar bad 2. 

Zwemmen met de HaarlemPas
Houders van de HaarlemPas zijn van harte welkom bij de Haarlemse zwembaden. Zij kunnen tegen een gereduceerd tarief bij ons zwemmen. Kijk bij Tijden & Tarieven welke dat zijn én wat de openingstijden zijn. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor de HaarlemPas en hoe je deze kunt aanvragen? Lees dan hier verder….

Aangenaam zwemmen
Om het zwemmen voor een ieder aangenaam te houden, hebben we in zwembad De Planeet huisregels. Neem deze even door voordat je naar het zwembad gaat.

bekijk ons aanbod