Zwemles ABC

Is je kind 4 jaar? Dan gaat het zwemavontuur voor de voor de nationale zwemdiploma’s van het Zwem-ABC beginnen. Je kind wordt een echte vis in het water.

Leer zwemmen op een veilige en ontspannen manier. In een vaste lesgroep, met een vaste lesgever en voor een vaste pakketprijs? Dat kan in zwembad De Planeet! Onze lessen zijn erg leuk en zeer leerzaam. En je kiest A/B of een A/B/C zwemlespakket voor een vast bedrag, dat je in maandtermijnen kunt betalen (bij de receptie).
SRO Zwemles Vinnie

Zo zien de zwemlessen eruit
Elke week volgt je kind één zwemles van 60 minuten. Zo is er iedere les voldoende tijd om de diverse onderdelen op een veilige en speelse manier aan te leren en te herhalen. De groep bestaat uit 10 tot 12 kinderen en heeft zoveel mogelijk dezelfde zwemleraar les.

Er zijn vier lesfases tot het A-diploma. Fase 1 t/m 3 duren elk 14 lessen en fase 4 kijken we naar het individuele niveau van je kind om te bepalen wanneer hij of zij kan afzwemmen voor het A-diploma. Loopt je kind iets achter bij de groep? Dan bieden we extra ondersteuning.
Voor het B- of C-diploma trekken we 2 tot 3 maanden uit. Beheerst je kind alle vaardigheden voor het B of C, mag hij of zij afzwemmen. Elke maand is er een afzwemmoment.

Oefenzwemmen
Wil je tussendoor oefenen? Dat kan: elke zondag tussen 11.15-12.45 uur is er Oefenzwemmen SRO. Met je SRO-leskaart heeft je kind dan gratis toegang. Natuurlijk komt er altijd een begeleidende ouder mee, die wel een toegangskaartje koopt.

Vorderingen bijhouden
Met het doorlopen van de verschillende fases in het ABC traject spaart je kind de regenboogvis Vinnie bij elkaar. Het felgekleurde plankje vult zich steeds verder, naarmate de zwemopleiding vordert. Is de ‘vis’ vol, dan is je kind een ware vriend van het water. Samen met Vinnie gaat je kind een echt wateravontuur aan.

Lespakketten
Wij werken met lespakketten. Dit zijn totaalpakketten voor één of meerdere diploma’s tezamen, met diplomagarantie en voor een vaste pakketprijs. Een lespakket bestaat uit:

  • Inschrijving zwemles (eenmalige aanbetaling)
  • 10 maandtermijnen bij pakket A/B of 12 maandtermijnen bij pakket A/B/C
  • Afzwemmen en diploma’s

De pakketprijs mag je in  maandtermijnen betalen; waarbij je elke lesmaand minimaal 1 termijn voldoet. Bij aanmelding van je kind betaal je eenmalig de  aanbetaling (voor de inschrijving).

Heb je al een A of B diploma? Dan kun je je aanmelden voor een lespakket B of C diploma. Je betaalt eenmalig € 25,00 voor de inschrijving en €152,10 voor het lespakket B of C.

Diplomagarantie
Totdat je zoon of dochter voor het / de diploma(‘s) heeft afgezwommen, komen er geen kosten meer bij.  Voor de diplomagarantie is je kind dan wel voor minimaal 90% van de aangeboden lessen aanwezig geweest. Volg je een snelcursus, dan heb je diplomagarantie bij minimaal 95% aanwezigheid bij de lessen. Bekijk ook Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten

Aanmelden
Wil je je kind inschrijven voor zwemles? Dat kan via de site. Kom je liever langs? Dat kan natuurlijk, dan kijken we samen waar en wanneer je kind kan starten. Je aanmelding is pas definitief als de aanbetaling voor het lespakket is voldaan.

Zwemdiploma’s
Wij zijn licentiehouder bij de NRZ (Nationale Raad Zwemvaardigheid) en bieden daarmee gegarandeerde kwaliteit. Zowel onze lesgevers als de diploma-eisen die wij hanteren, voldoen aan de hoogste norm. Als je kind leert zwemmen, werken we naar het ABC. Bij het behalen van het C-diploma, is je kind volledig waterveilig!

Privélessen
Ook dat is mogelijk bij zwembad de Planeet. Privélessen van 30 minuten kunnen doordeweeks op afspraak ingepland worden. Neem even contact op met de receptie.

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Planetenlaan 15
2024 EN Haarlem

023 - 512 17 80