zwemles ABC

Leer zwemmen op een veilige en ontspannen manier. In De Planeet hebben wij uurslessen voor een vaste pakketprijs. Er zijn vaste lesgroepen met een vaste lesgever, die samen naar het A-diploma gaan.

Zwemlessen voor een vaste pakketprijs? Dat kan in zwembad De Planeet! Je kunt kiezen uit een AB of een ABC pakket dat je in maandtermijnen kunt betalen (bij de receptie).SRO Zwemles Vinnie

De zwemlessen zijn 60 minuten per week (na schooltijd) zodat er iedere les voldoende tijd is om de diverse onderdelen op een veilige en speelse manier aan te leren en te herhalen. Loopt je kind toch iets achter? Dan bieden we het extra ondersteuning.

De groep bestaat uit ongeveer 10 kinderen en krijgt les van zoveel mogelijk dezelfde zwemleraar. Er zijn vier fases, de eerste drie fases duren 14 lessen en bij de vierde fase kijken we naar het individuele niveau van je kind om te bepalen wanneer het kan afzwemmen.

Voor het B- en C-diploma wordt 2 tot 3 maanden uitgetrokken maar als je kind er klaar voor is, kan het afzwemmen, want elke maand is er een afzwemmoment.

Wil je tussendoor oefenen? Dat kan: elke zondag tussen 11.00-12.30 uur. In deze tijd moet je in verband met Corona maatregelen, vooraf online reserveren via dit formulier. Met je SRO-leskaart heeft je kind dan gratis toegang. Natuurlijk komt er altijd een begeleidende ouder mee, die wel een toegangskaartje koopt.

Met zwemles in de Planeet spaar je het complete ABC bij elkaar door de regenboogvis Vinnie vol te plakken met vinnen, staart, buik, enzovoorts. Dat betekent plezier en diploma’s in één.

Wil je je kind opgeven? Dat kan via de site. Kom je liever langs? Dat kan natuurlijk, dan kijken we samen waar en wanneer je kind kan starten.

Lespakketten

Wij werken met lespakketten. Dit zijn totaalpakketten voor één of meerdere diploma’s tezamen, met diplomagarantie en voor een vaste pakketprijs. De pakketprijs mag je in  maandtermijnen betalen; waarbij je elke lesmaand minimaal 1 termijn voldoet. Bij aanmelding van je kind betaal je een aanbetaling.
Totdat je zoon of dochter voor het / de diploma(‘s) heeft afgezwommen, komen er dus geen kosten meer bij.  Voor de diplomagarantie is je kind 90% dan wel van de lessen aanwezig geweest.

Privélessen en zwemles voor vrouwen
Ook dat is mogelijk bij zwembad de Planeet. Privélessen van 30 minuten kunnen doordeweeks op afspraak ingepland worden. Neem even contact op met de receptie.
Vanaf volgend seizoen is het bad op zondagmiddag om de week gereserveerd voor vrouwen die (beter) willen leren zwemmen. Die lessen zijn van 15:30-16:30 en van 16:30-17:30 uur.

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Planetenlaan 15
2024 EN Haarlem

023 - 512 17 80