Dijnselburg is hét complete zwembad voor Zeist en omgeving. Wij zijn er voor iedereen! Kom baantjes trekken, ga oefenen of maak lekker veel plezier. Er zijn 3 binnenbaden, een uitzwembad (buiten) en ‘s zomers ook nog een buitenbad met een ligweide. Op die ligweide is het Klimbos. In de gezellige horeca is veel lekkers te verkrijgen. Kortom, er valt altijd wat te beleven in zwembad Dijnselburg.

In de Zomervakantie, van maandag 11 juli tot en met zondag 21 augustus 2022, vervallen de lessen en doelgroepactiviteiten. Maar ‘stilzitten’ is er niet bij! In de 6 weken vakantie is het ruim baan voor het Banenzwemmen en voor het het Vrijzwemmen. Banenzwemmen is vooral in de ochtenden en ook op de dinsdag- en donderdagavond. Vrijzwemmen is overdag en ook in het weekend. We hebben in de vakantie speciale Oefenuurtjes voor kinderen van de zwemles,  op de maandag-, woensdag- en donderdagochtenden. Kijk snel bij Tijden & Tarieven: daar zie je wat er op het programma staat, hoe laat en wat de bijbehorende kosten zijn.

Faciliteiten zwembad Dijnselburg

  • Recreatiebad, met lange overdekte glijbaan, stroomversnelling en waterspuiters
  • Klein, ondiep peuterbadje incl. waterspuiter bij het recreatiebad
  • Gezellige horeca gelegenheid zowel binnen als buiten
  • 25 Meterbad, met beweegbare bodem
  • Instructiebad met extra warm water
  • Uitzwembad naar buiten
  • Grote ligweide, met springkussen en glijbanen
  • Klimbos toegankelijk

Goed om te weten: het gebruik van een (kleding)kluisje kost € 0,50. Die € 0,50 krijg je later weer terug.

Wij zijn geheel Rookvrij
Wij bieden onze gasten graag een rookvrije locatie aan. Het hele gebied vanaf het voorterrein bij de entree en de gehele accommodatie (binnen en buiten) is dan ook geheel rookvrij. Dit geldt voor alle vormen van roken, dus ook de e-sigaret, e-smokers, (water)pijp, etc.

Meldpunt
Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor contact opnemen met het Centrum Veilige Sport Nederland.

inschrijven zwemles

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06