Leren zwemmen met Octi

Octi: je beste zwemvriendje!

This is main content

Meer dan 10.000 kinderen hebben al leren zwemmen met hun watervriendje Octi. Natuurlijk is leren zwemmen in het begin best moeilijk en ook spannend. Ook voor Octi. Volg onze vrolijke octopus bij de eerste zwemles:

Heel veel oefenen

Elke les bestaat uit heel veel oefeningen. En dat combineren we met een flinke dosis plezier, want zwemmen is vooral ook LEUK. En als iets leuk is, gaat leren nog makkelijker. Schoolslag-rugslag en borstcrawl-rugcrawl; het hoort er allemaal bij. Maar ook drijven en draaien van je buik naar je rug en terug, in het water springen of duiken, onder water gaan en je daar oriënteren en er weer uitklimmen. Een belangrijk onderdeel in de opleiding is Survival: we leren kinderen in onverwachte situaties juist te handelen.

Zwemmen met Octi

Het is voor je kind natuurlijk heel leuk om te kunnen (laten) zien hoe ver het met de zwemopleiding is. Daar is Octi voor. Octi is een vrolijk drijfoctopusje met diverse losse onderdelen. Na het afronden van de eerste fase krijgt ieder kind het lijfje van Octi. Na iedere fase, op weg naar het A en B diploma, komt er weer een stukje van Octi bij. Bij het behalen van het B-diploma is Octi compleet.

Natuurlijk kun je nog een stapje verder, naar het C-diploma. Met het Zwem-C op zak, is je kind een echte vriend van het water! Zwembad Octopus biedt, mede door de wachtlijst voor het A/B diploma, aan in de vorm van vakantiecursus C diploma.

Vanaf 3 jaar schrijf je je kind in voor zwemles A/B!

Contactformulier (bij dringende vragen neemt u telefonisch contact op)

Het reserveren van een proefles is niet mogelijk op deze manier. Hiervoor kijkt u op de aanbodpagina of bij Tijden en Tarieven.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43