Leren zwemmen met Octi

Octi: je beste zwemvriendje!

Meer dan 10.000 kinderen hebben al leren zwemmen met hun watervriendje Octi. Natuurlijk is leren zwemmen in het begin best moeilijk en ook spannend. Ook voor Octi. Volg onze vrolijke octopus bij de eerste zwemles:SRO Zwemles Octi

Heel veel oefenen

Elke les bestaat uit heel veel oefeningen. En dat combineren we met een flinke dosis plezier, want zwemmen is vooral ook FUN. En als iets leuk is, gaat leren nog makkelijker. Schoolslag-rugslag en borstcrawl-rugcrawl; het hoort er allemaal bij. Maar ook drijven en draaien van je buik naar je rug en terug, in het water springen of duiken, onder water gaan en je daar oriënteren en er weer uitklimmen. Een belangrijk onderdeel in de opleiding is Survival: we leren kinderen in onverwachte situaties juist te handelen.

Zwemmen met Octi

Het is voor je kind natuurlijk heel leuk om te kunnen (laten) zien hoe ver het met de zwemopleiding is. Daar is Octi voor. Octi is een vrolijk drijfoctopusje met diverse losse onderdelen. Bij de eerste zwemles krijgt ieder kind het lijfje van Octi. Na iedere stap op weg naar het A en B diploma komt er weer een stukje van Octi bij. Bij het behalen van het B-diploma is Octi compleet.

Natuurlijk kun je nog een stapje verder, naar het C-diploma. Met het Zwem-C op zak, is je kind een echte vriend van het water!

Goed om te weten

Voor kinderen duurt de zwemopleiding een eeuwigheid. Om deze kleine klantjes inzicht te geven hoever zij met hun zwemopleiding zijn, is Octi exclusief ontworpen voor de zwemlessen van SRO Octopus. Samen met Octi wordt de zwemles een feestje.

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43