Kom in beweging!

Vanaf 11 mei a.s. is er weer een versoepeling m.b.t. het buitensporten. “Buiten sporten in groepen is voor alle leeftijden toegestaan als er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden. Geen wedstrijden, geen gezamenlijke kleedkamers of douches.” Voor mensen van 70 jaar en ouder en/of mensen met een kwetsbaren gezondheid, geldt: wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om voorlopig nog zoveel mogelijk thuis te blijven.

Dit betekent dat veel sportverenigingen weer (deels) open zijn, sportaanbieders weer activiteiten organiseren en ook wij, de buurtsportcoaches, onze activiteiten hervatten waar mogelijk. Veel verenigingen en andere sportaanbieders zullen gehoor geven aan de oproep van premier Rutte om het sporten toegankelijk te maken voor iedereen, en dus ook niet-leden toe te laten bij hun activiteiten.

In samenwerking met de gemeente Amersfoort en de ASF verzamelen wij de komende tijd het complete Amersfoortse sportaanbod en plaatsen dit bij ons aanbod . Voor een zo compleet mogelijk overzicht vragen wij alle verenigingen om het activiteitenrooster en het coronaprotocol te mailen naar sportvereniging@sro.nl. Andere sportaanbieders kunnen de activiteiten die zij openstellen voor niet-leden hier aanmelden.

Onze activiteiten voor jeugd en jongeren zijn weer gestart. Voor onze volwassen-groepen wordt op maat gekeken waar er weer gestart kan worden. Dit betekent echter niet dat er nu niet bewogen kan worden! Bij ons aanbod staan per doelgroep leuke instructiefilmpjes om thuis te bewegen.

Ons advies aan iedereen: blijf in beweging, blijf gezond en kijk naar elkaar om.

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?