Kom in beweging!

Wij zijn het team buurtsportcoaches in Amersfoort. ‘Sport en bewegen voor iedereen’ is ons motto. Jong of oud, beginnende of ervaren sporters, sporters met beperkingen op zoek naar passend sportaanbod: iedereen kan in beweging komen. Daar gaan we voor! We doen niets liever dan zoveel mogelijk Amersfoorters in beweging brengen. Dat doen we door allerlei activiteiten in de wijken te organiseren, maar ook door sportverenigingen te ondersteunen en onder de aandacht te brengen. Dus als je vragen hebt over het sportaanbod in Amersfoort, of welke sport of activiteit het beste bij je past: neem contact met ons op. Hieronder zie je wie er in het team buurtsportcoaches in Amersfoort zitten.


Het is een uitgebreid aanbod, waar vast een activiteit tussen staat die bij jou past. Kom je er niet uit en heb je extra informatie of advies nodig? Bel met de buurtsportcoach voor een gratis persoonlijk beweegadvies.

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Wil jij een bijdrage leveren aan het Sportklimaat in #Amersfoort? Je bent welkom op de werkgroepbijeenkomst Lokaal #Sportakkoord op 30 januari #Sport verbindt!
@NVSRO @SRO_Sportcoach http://eepurl.com/gQCL3r

Lancering van train de trainer module: Fit en Veilig. Een cursus hoe organiseer je sportaanbod voor senioren dat zowel leuk als veilig is? Een gratis module van 2 avonden maandag 9 maart en 23 maart 19.30-22.00 (er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar) http://www.buurtsportcoach.nl

Meer laden...