Kom in beweging!

Op 1 juli is een volgende stap vooruit gezet in de corona-aanpak. De Rijksoverheid heeft aangegeven dat we van een ‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’ gaan, met algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen.

Veel verenigingen en andere sportaanbieders geven gehoor aan de oproep van premier Rutte om het sporten toegankelijk te maken voor iedereen, en dus ook niet-leden toe te laten bij hun activiteiten. In samenwerking met de gemeente Amersfoort en de ASF verzamelen wij het complete Amersfoortse sportaanbod en plaatsen dit bij ons aanbod . Voor een zo compleet mogelijk overzicht vragen wij alle verenigingen om het activiteitenrooster en het coronaprotocol te mailen naar sportvereniging@sro.nl. Andere sportaanbieders kunnen de activiteiten die zij openstellen voor niet-leden hier aanmelden.

Onze activiteiten voor jeugd, jongeren, volwassenen en senioren zijn inmiddels weer gestart. Sport je nog liever thuis? Ook dit is mogelijk! Bij ons aanbod staan per doelgroep leuke instructiefilmpjes om thuis te bewegen.

Ons advies aan iedereen: blijf in beweging, blijf gezond en kijk naar elkaar om.

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Vandaag neergestreken met onze wijksportdag in Vermeerkwartier @Gem_Amersfoort @indebuurt033 Bedankt voor de gastvrijheid @Tbar704 Tennisvereniging 't Stort!

Jouw maandelijkse Amersfoortse sportnieuws van de #Sport3hoek @Gem_Amersfoort @NVSRO in de Nieuwsbrief van de Amersfoortse Sportfederatie - https://mailchi.mp/974c809bbe2a/asf-nieuwsbrief

Meer laden...