Blijf Fit - Buiten fit

Veel mensen willen weer samen sporten en bewegen. Als vervolg op de succesvolle beweegstraat hebben we nu elke week een leuke groep die buiten blijft sporten. Alle oefeningen en activiteiten zijn afgestemd op het niveau van de deelnemers, alle senioren zijn dus van harte welkom hier aan deel te nemen!

Bij deze buitengroep kun je weer aan je kracht en conditie werken. Er zijn diverse sport-, spel- en fitnessonderdelen.
Een uur lang wordt je samen met je groepje begeleid door een buurtsportcoach. Hij/zij gaat verschillende stations met je af. Aan het eind kun je gezellig nog een kopje koffie of thee halen en hopelijk moe maar voldaan verder genieten van je dag.

This table about sport information
Wijk Dag Tijd Leeftijd Locatie Kosten Meedoen?
Schothorst-Zielhorst Donderdag 14:00 - 14:45 50 - 100 jr
LTV Randenbroek

Hoolesteeg 4

€10,00

per maand

Inschrijven

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

SRO organiseert jaarlijks congres ‘voor de toekomst’ in De Koepel

SRO is beheerder en exploitant van gemeentelijk vastgoed en voert sportstimuleringsactiviteiten uit. SRO [...]#Haarlem #SRO #CupolaXS #congres #VoorDeToekomst #DeKoepel #Zinin!Events

Gezocht: talentvolle trainers en bijzondere vrijwilligers die we tijdens het Amersfoort Sportgala in het zonnetje kunnen zetten. Wist je dat je ook talentvolle trainers en bijzondere vrijwilligers kunt aanmelden?

 Aanmelden kan tot en met 30 oktober.

Let op: laatste week voor aanmelden talenten, kampioenen, vrijwilligers/trainers voor @033Sportgala Zet je trainer eens in het zonnetje!

Meer laden...