Passend Sporten

Passend sporten is sporten voor iedereen met een beperking. Het maakt niet uit of je verstandelijk of lichamelijk beperkt bent of een bepaalde stoornis hebt. Wij vinden dat iedereen moet kunnen sporten en wij helpen jou daarbij.
Sporten is gezellig, leuk, goed voor je conditie en gezond. Bij ‘aangepast sporten’ denken we niet in beperkingen maar in mogelijkheden voor jou.
Competitie spelen, in groepen sporten of toch liever alleen? Wij helpen jou om te sporten op een voor jou prettige manier.

Om het je makkelijk te maken, hebben de buurtsportcoaches een steunpunt voor passend sporten. Met de hulp van een gespecialiseerde consulent bepaal je welke sport geschikt is voor jou. Samen zoeken we naar de sport en begeleiding die echt bij jou passen. Bij onze sportconsulenten kun je terecht voor alle vragen over passend sporten. Zij geven jou graag de juiste informatie over een passend sportaanbod in Amersfoort en omgeving. Onze sportconsulenten helpen ook de verenigingen om een passend sportaanbod te maken.

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Vandaag vindt de 3e Dag vd Aangepaste Sport plaats. In Sportboulevard De Engh, Dalweg 181 in Soest, starten we om 16 uur met een symposium. Vanaf 18 uur zijn er clinics en openbare trainingen van clubs en verenigingen die passende sporten, spel en beweging aanbieden. Kom je ook?

Ben je benieuwd hoe jouw sportkantine scoort op het gebied van gezondere producten? Doe dan de kantinescan van het @voedingscentrum en kijk welke stappen je kunt zetten om brons, zilver of goud te halen! https://teamfit.nl/hoe-scoor-je#hoe-scoor-jij-met-jouw-kantine

Meer laden...