Passend Sporten

Passend sporten is sporten voor iedereen met een beperking. Het maakt niet uit of je verstandelijk of lichamelijk beperkt bent of een bepaalde stoornis hebt. Wij vinden dat iedereen moet kunnen sporten en wij helpen jou daarbij.
Sporten is gezellig, leuk, goed voor je conditie en gezond. Bij ‘aangepast sporten’ denken we niet in beperkingen maar in mogelijkheden voor jou.
Competitie spelen, in groepen sporten of toch liever alleen? Wij helpen jou om te sporten op een voor jou prettige manier.

Om het je makkelijk te maken, hebben de buurtsportcoaches een steunpunt voor passend sporten. Met de hulp van een gespecialiseerde consulent bepaal je welke sport geschikt is voor jou. Samen zoeken we naar de sport en begeleiding die echt bij jou passen. Bij onze sportconsulenten kun je terecht voor alle vragen over passend sporten. Zij geven jou graag de juiste informatie over een passend sportaanbod in Amersfoort en omgeving. Onze sportconsulenten helpen ook de verenigingen om een passend sportaanbod te maken.

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Uw eventmakelaar is er klaar voor. Eindelijk weer showtime. Vandaag de Jan Boerenfluitjes Route. Wandelen door de wijk #soesterkwartier. Haal de route op tussen 13-15 uur bij de Emmauskerk. Kosten 2euro p/p. 👩🏻‍🌾🐮. @AmersfoortNieuw #amersfoort @JeroenvdVeer

Lees hier de in 2020 behaalde resultaten t.a.v. het Sport en Beweegakkoord Amersfoort @NVSRO @gem_amersfoort https://www.sportamersfoort.nl/sportakkoord-amersfoort/resultaten-sport-en-beweegakkoord/

Meer laden...