Sportzomer 2019

26mei

Wat ga jij doen deze zomer? Suppen en kanoën bij kanovereniging Keistad, duiken in de Amerena, de voorrondes van het NK Stoepranden voor jong en oud, jeu de Boules voor volwassenen, voor ieder wat wils!

Wat ga jij doen deze zomer? Bijna is het zover! Dan laden we massaal de achterbak vol met de campingspullen en rijden we, met kinderen op de achterbank en fietsen op het dak, naar een zonnige bestemming in Frankrijk, Italië, Denemarken of Zwitserland.

Maar niet iedereen gaat misschien op vakantie en ook in Amersfoort willen we in beweging blijven met elkaar. Niet omdat het moet, maar omdat het gezellig en ontspannend is om met elkaar actief bezig te zijn. Daarvoor zijn volop mogelijkheden in Amersfoort deze zomer! Suppen en kanoën bij kanovereniging Keistad, duiken in de Amerena, de voorrondes van het NK Stoepranden voor jong en oud, jeu de Boules voor volwassenen, voor ieder wat wils!

Op deze pagina kun je je inschrijven voor de activiteiten in de zomerperiode. Dit jaar vind je alle sportieve activiteiten voor de jeugd ook terug in de ZomerPretPas, vanwege onze leuke samenwerking! En zoals je gewend bent van ons, organiseren wij ook voor volwassenen en senioren diverse dingen.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk het aanbod
Bekijk het Sportaanbod Kinderen via de ZomerPretPas
Flyer Sportzomer Volwassenen
Flyer Sportzomer Senioren

En schrijf je in!
INSCHRIJVEN KAN VANAF WOENSDAG 17-07
ZOMERPRETPAS KINDEREN
SPORTZOMER VOLWASSENEN 35+
SPORTZOMER SENIOREN 55+

Klik op onderstaande afbeelding voor een sfeerimpressie van Sportzomer 2018

 

Fijne zomer!

Deel dit artikel

Kopieer link
4

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?