Wij geloven in de belangrijke rol van sportverenigingen en in de positieve impact die verenigingen hebben op de samenleving en de inwoners van Amersfoort. Daarnaast weten wij dat deze rol veel vraagt van de bestuurders van de sportvereniging. Zij kunnen dan ook ondersteuning krijgen in het besturen en ontwikkelen van hun sportvereniging.

main content of the page

Sportverenigingen staan er in Amersfoort niet alleen voor. In Amersfoort is een ervaren team van verenigingsadviseurs actief in het ondersteunen en begeleiden van sportverenigingen. Zij kunnen de sportverenigingen bij diverse vraagstukken en uitdagingen individueel ondersteunen. Denk aan:
– organisatieontwikkeling en vrijwilligersbeleid
– ondersteuning bij subsidieaanvragen
– verduurzaming van uw sportaccommodatie.

Verder organiseren wij diverse bijeenkomsten zoals
– een jaarlijks sportcafé
– themabijeenkomsten.

“De buurtsportcoach verenigingsadvisering heeft een aantal sessies begeleid waarin bestuursleden en commissieleden met elkaar in gesprek zijn gegaan. Zo is bij de commissies veel draagvlak voor de toekomst gecreëerd.”
Nico Terscheggert, voorzitter VV Hoogland

De buurtsportcoaches verenigingsadvisering helpen je als sportvereniging graag met je eigen organiserend en lerend vermogen. Zij vinden het belangrijk dat de sportvereniging zelf inzicht krijgt in de vraagstukken en uitdagingen die er liggen. Dit inzicht vormt de basis voor een duurzaam effect binnen een sportvereniging.

 

 

Contact met buurtsportcoach verenigingsadvisering

Waar mogen wij je over terugbellen?

*- verplichte velden

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Liendert speelt! Mooie samenwerking in de wijk. Bewegen mag dan natuurlijk niet ontbreken, dus wij zijn er bij. @NVSRO @Gem_Amersfoort @abcrustlien

In 2023 zijn in @Gem_Amersfoort 1.171 kinderen via @JFSCUtrecht Jeugdfonds Sport & Cultuur bij een sportvereniging of zwemles beland. 10% stijging tov 2022. Intermediairs bedankt!

Meer laden...