Het moet toch simpeler kunnen, dacht Paul Keurentjes (41). Al jaren speelde hij op (zeer) recreatief niveau basketbal, met een groepje in de buurt. Soms met z’n 10en, soms met slechts twee man.
Paul: “Waar vind je nou genoeg mensen om lekker een partijtje te doen? Want misschien zit er drie straten verderop wel iemand op de bank die ook wil basketballen maar mij niet kent.”

main content of the page

Dat was de aanleiding voor Inviplay: een gratis sportplatform waar je aangeeft welke sporten je leuk vindt en waar je woont. Zodra iemand in jouw buurt iets organiseert van jouw interesse krijg je een uitnodiging om mee te doen. En zelf het voortouw nemen is heel simpel: in een paar klikken zet je jouw activiteit online en worden anderen uitgenodigd om mee te doen. Zo ook jouw vereniging!

Nationale Sportinnovator Prijs
Dat Inviplay werkt is inmiddels duidelijk: in Rotterdam en Utrecht is het al een succes met inmiddels al meer dan 70.000 ontmoetingen op de sportvelden dankzij het platform en meer dan 1000 deelnames per maand aan activiteiten. Niet voor niets ontving Inviplay dit jaar de Nationale Sportinnovator prijs. In Amersfoort zijn al enkele verenigingen die Inviplay als middel gebruiken om potentiële sporters aan hun vereniging te binden!

Doe bijvoorbeeld mee aan voetbal op vrijdagavond bij Cobu Boys, wielrennen op woensdagavond bij WV Eemland of Social rugby bij RC Eemland! Een sporter kan elk moment van de dag bekijken waar hij/zij zin in heeft via de applicatie. Staat jouw vereniging er al tussen? Een sporter kan betalen per keer dat hij meetraint of middels een online strippenkaart.

Hoe doe ik als vereniging mee?
Maak simpel en gratis een account aan op inviplay.nl en geef aan waar niet-leden aan mee kunnen doen. Benieuwd hoe je aanbod op Inviplay zet? Download dan dit stappenplan of mail naar paul@inviplay.nl.

Kick-off Inviplay in Amersfoort

 

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

SRO organiseert jaarlijks congres ‘voor de toekomst’ in De Koepel

SRO is beheerder en exploitant van gemeentelijk vastgoed en voert sportstimuleringsactiviteiten uit. SRO [...]#Haarlem #SRO #CupolaXS #congres #VoorDeToekomst #DeKoepel #Zinin!Events

Gezocht: talentvolle trainers en bijzondere vrijwilligers die we tijdens het Amersfoort Sportgala in het zonnetje kunnen zetten. Wist je dat je ook talentvolle trainers en bijzondere vrijwilligers kunt aanmelden?

 Aanmelden kan tot en met 30 oktober.

Let op: laatste week voor aanmelden talenten, kampioenen, vrijwilligers/trainers voor @033Sportgala Zet je trainer eens in het zonnetje!

Meer laden...