main content of the page

Ledenwerving- en behoud

Inviplay

Het moet toch simpeler kunnen, dacht Paul Keurentjes. Al jaren speelde hij op (zeer) recreatief niveau basketbal, met een groepje in de buurt. Soms met z’n 10en, soms met slechts twee man. Paul: “Waar vind je nou genoeg mensen om lekker een partijtje te doen? Want misschien zit er drie straten verderop wel iemand op de bank die ook wil basketballen maar mij niet kent.”

Dat was de aanleiding voor Inviplay: een gratis sportplatform waar je aangeeft welke sporten je leuk vindt en waar je woont. Zodra iemand in jouw buurt iets organiseert van jouw interesse krijg je een uitnodiging om mee te doen. En zelf het voortouw nemen is heel simpel: in een paar klikken zet je jouw activiteit online en worden anderen uitgenodigd om mee te doen. Zo ook jouw vereniging!

Nationale sportinnovator prijs

Dat Inviplay werkt is inmiddels duidelijk: in Rotterdam en Utrecht is het al een succes met inmiddels al meer dan 70.000 ontmoetingen op de sportvelden dankzij het platform en meer dan 1000 deelnames per maand aan activiteiten. Niet voor niets ontving Inviplay dit jaar de Nationale Sportinnovator prijs. In Amersfoort zijn al enkele verenigingen die Inviplay als middel gebruiken om potentiële sporters aan hun vereniging te binden!

Doe bijvoorbeeld mee aan voetbal op vrijdagavond bij Cobu Boys, wielrennen op woensdagavond bij WV Eemland of Social rugby bij RC Eemland! Een sporter kan elk moment van de dag bekijken waar hij/zij zin in heeft via de applicatie. Staat jouw vereniging er al tussen? Een sporter kan betalen per keer dat hij meetraint of middels een online strippenkaart.

Hoe doe ik als vereniging mee?

Maak simpel en gratis een account aan op inviplay.nl en geef aan waar niet-leden aan mee kunnen doen. Benieuwd hoe je aanbod op Inviplay zet? Mail Paul via paul@inviplay.nl.

Kick- off Inviplay in Amersfoort

 

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Morgen wat is dat patat? Het weet-wat-je-eet- festival voor kinderen van 4-10 jaar. Van 15-17 uur bij de korfbalvereniging #soesterkwartier Dollardstraat 121. Toegang gratis. Sportactiviteiten, groentefrietjes, wat proef je spel? De Beweegdetective @GMAmersfoort @SRO_Sportcoach

We zijn weer gestart met de #NDC Nationale Diabetes Challenge in @Gem_Amersfoort 80 deelnemers wandelen 20 weken lang. Super! Succes allemaal namens @NVSRO

Liendert speelt! Mooie samenwerking in de wijk. Bewegen mag dan natuurlijk niet ontbreken, dus wij zijn er bij. @NVSRO @Gem_Amersfoort @abcrustlien

Meer laden...