main content of the page

In Amersfoort zijn er verschillende wandelgroepen waar je bij kan aansluiten. Want elke dag een wandeling maken kan je fysieke en mentale gezondheid ondersteunen. De groepen zijn ingedeeld in 3 categorieën die de intensiteit van de groep aangeven. Wil je een keertje meewandelen? Leuk! Klik op onderstaande flyer, in de pop-up staan directe links en kan je je direct opgeven via de mail bij 1 van onze collega’s. Naast deze wandelgroepen hebben sportverenigingen Altis en AV Triathlon ook diverse wandelgroepen.

Wil je advies? Neem contact op met Heleen Zuiderduin via HZuiderduin@sro.nl of bel 06-17455323.

Klik op de flyer en je kan direct mailen met desbetreffende contactpersonen!

*onder voorbehoud van wijzigingen

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Liendert speelt! Mooie samenwerking in de wijk. Bewegen mag dan natuurlijk niet ontbreken, dus wij zijn er bij. @NVSRO @Gem_Amersfoort @abcrustlien

In 2023 zijn in @Gem_Amersfoort 1.171 kinderen via @JFSCUtrecht Jeugdfonds Sport & Cultuur bij een sportvereniging of zwemles beland. 10% stijging tov 2022. Intermediairs bedankt!

De Achtbaan is de sportiefste school @Gem_Amersfoort geworden. Hoe word je dat? Door heel veel mee te doen met toernooien. 13x! Dan krijg je een kado en komt wethouder @vanKoningsveld op bezoek. Gefeliciteerd!

Meer laden...