Skip to Content

Vrijzwemmen

Zwemmen is niet alleen gezond, goed voor de zwemvaardigheid, maar ook ontzettend leuk. Kom vrijzwemmen!

Bij zwembad De Heerenduinen hebben we alles wat je nodig hebt voor een geslaagd zwemuitje. Of je nu alleen komt, met vrienden of met het hele gezin, er is voor iedereen iets te beleven!

Wat maakt zwembad De Heerenduinen zo bijzonder?

Interactieve glijbaan: Onze 66m lange glijbaan zorgt voor eindeloos veel plezier.  Kies zelf welke lichteffecten je wilt toepassen. Voel de adrenaline terwijl je naar beneden glijdt en in het water plonst. Bekijk vervolgens je snelheid en de foto die is gemaakt! Perfect voor kinderen ém volwassenen die van een uitdaging houden.

Ontspannende whirlpool: Toe aan wat ontspanning? Neem dan plaats in onze whirlpool. Met een aangename temperatuur van 35 graden Celsius en masserende bubbels is het de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Avontuurlijke kreek: Laat je meevoeren door onze wildwaterkreek! Een leuke en spannende ervaring voor iedereen die van avontuur houdt. Perfect voor een speelse zwemsessie.

VR brillen: Dompel jezelf onder in een levensecht onderwateravontuur met Virtual Reality Snorkelen. Zwem tussen de haaien of langs een gezonken schip: met de VR brillen lijkt het net echt! De VR brillen zijn per 12 minuten te huur bij de receptie.

Om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken, willen we je graag wijzen op het volgende.

Kinderen zonder zwemdiploma:

  • Kinderen zonder zwemdiploma zijn verplicht zwemvleugels te dragen en moeten altijd onder begeleiding van een volwassene zijn.
  • Het gebruik van een Easy Swimvest of kurk is niet toegestaan.
  • Voor baby’s en jonge kinderen die nog te klein zijn voor zwemvleugels, is een babyfloat verplicht.
  • Kinderen zonder zwemdiploma mogen niet in het wedstrijdbad (behalve onder begeleiding tijdens het oefenuurtje) en in het diepe buitenbad.

Wil je komen recreatief zwemmen bij zwembad De Heerenduinen? In ons rooster hieronder vind je alle tijden waarop dit kan. Tot snel!

KIES DATUM
MEER FILTERS
PDF VAN HET WEEKROOSTER pdf-donwload

Mail me terug

Heb je een vraag of opmerking? We horen het graag van je

Naar de contactpagina
Een lege whirlpool in het recreatiebad De Heerenduinen