Skip to Content

Zeemeerminzwemmen

Droom jij ervan om als een echte zeemeermin door het water te glijden?

Bij Zwembad De Heerenduinen maken we die droom werkelijkheid! Onze zeemeermin zwemcursus is perfect voor kinderen met een A- en B-diploma die op zoek zijn naar een unieke en magische zwemervaring.

Wat is zeemeerminzwemmen?

Zeemeerminzwemmen bij De Heerenduinen is een spannende cursus waarin kinderen leren zwemmen met een prachtige staart en vin. Tijdens de lessen leren ze niet alleen snel aan- en uittrekken van de staart, maar ook hoe ze soepel onderwater kunnen bewegen, tot wel 2 meter diep! De cursus combineert plezier met veiligheid, en er wordt ook gewerkt aan de conditie.

Behaal je zeemeermincertificaten

In totaal kunnen kinderen vier verschillende zeemeermincertificaten behalen. Deze certificaten tonen aan dat ze veilig en bekwaam zijn in het zwemmen met een zeemeerminstaart. Na het behalen van een certificaat krijgen ze een speciaal bandje, zodat ze tijdens het vrij zwemmen altijd herkenbaar zijn voor onze badmeesters en -juffen.

Praktische informatie

  • Lesdag: Woensdag van 16.15 tot 17.00 uur
  • Deelname: Op basis van een 4-weken kaart
  • Niveaus: Alle niveaus zwemmen op hetzelfde tijdstip
  • Benodigdheden: Staart en vin worden door ons verzorgd, je hoeft niets mee te nemen

Meer informatie of aanmelden

Wil je meer weten over zeemeerminzwemmen of je kind aanmelden? Stuur een bericht via onderstaand contactformulier of bel onze receptie op 0255-729333.

KIES DATUM
MEER FILTERS
PDF VAN HET WEEKROOSTER pdf-donwload

Mail me terug

Heb je een vraag of opmerking? We horen het graag van je

Naar de contactpagina
Een lege whirlpool in het recreatiebad De Heerenduinen