Zwem-ABC

Is je kind 4 jaar? Dan mag je kind naar de echte zwemlessen, waarin je zoon of dochter leert zwemmen voor de nationale zwemdiploma’s van het Zwem-ABC.

Vanaf 4 jaar beginnen in het Boerhaavebad de echte zwemlessen, waarin je kind leert zwemmen voor het nationale Zwem-ABC-diploma. Je kindje kan zich daarna heel goed redden in het water en heeft een zwemdiploma dat aan alle nationale eisen voldoet. We geven de lessen in groepen van 10 tot 12 kinderen. De kinderen blijven bij elkaar tot ze het diploma hebben behaald.

Natuurlijk is het leuk als je kunt zien en vooral ook kunt laten zien hoever je met de zwemopleiding bent. Daar is regenboogvis Vinnie voor; een felgekleurd zwemplankje met gaatjes die tijdens de opleiding meer en meer gevuld wordt. Je kind mag bij de eerste les zelf een ‘Vinnie’ uitzoeken! Je kind gaat dan samen met Vinnie het zwemavontuur aan.

Voor de prijs die je betaalt, mogen de kinderen gratis komen vrijzwemmen als een betalende ouder/verzorger meegaat.

Inschrijven voor zwemles bij Boerhaavebad?

Inschrijven voor zwemlessen kan via de kassa van het zwembad. Bij inschrijving betaal je 25 euro aanbetaling en ontvang je de klantenpas van SRO.

TIP: wacht niet te lang met inschrijven: de lesgroepen zijn snel vol!

Maak voordat je je inschrijft alvast de volgende keuzes:

Soorten zwemlessen bij Boerhaavebad

Als je kiest voor zwemles in het Boerhaavebad, kun je kiezen uit:

  • De EasySwim-lesmethode: kinderen dragen in de les een speciaal drijfpakje en leren direct in het diepe zwemmen.
  • Wij bieden ook Privézwemlessen in Haarlem aan.

Lespakketten

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Alle pakketten hebben diplomagarantie. Wel komen de kosten voor een EasySwim-lespakje er nog bij als je kiest voor EasySwim.

Lespakketten zijn totaalpakketten voor één of meerdere zwemdiploma’s tezamen, met diplomagarantie en voor een vaste pakketprijs. De pakketprijs mag je in  maandtermijnen betalen; waarbij je elke lesmaand minimaal 1 termijn voldoet. Bij aanmelding van je kind betaal je een aanbetaling. Volg je lessen met de EasySwim methode, dan komen de kosten van het EasySwim-lespakje er nog bij.
Totdat je zoon of dochter voor het / de diploma(‘s) heeft afgezwommen, komen er dus geen kosten meer bij.  Voor de diplomagarantie is je kind 90% dan wel van de lessen aanwezig geweest.

Lesdagen en kosten

EasySwim zwemles: 1 x per week 60 minuten:

  • A+B pakket: 12x €80,10
  • ABC pakket: 14x €75,-
  • B of C lespakket €152,10

Iedere dag van de week geven we deze zwemles, m.u.v. zondag.

Privé zwemlessen

Privé zwemlessen duren 30 minuten. De kosten zijn €40,50 per 30 minuten. Voor meer informatie: 023-5121760

Schrijf je kind nu in voor zwemlessen bij Boerhaavebad!

 

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Kadijklaan 1
2035 LD Haarlem

023 - 512 17 60