Out2Enjoy

Out2Enjoy is weer open! Kijk voor meer informatie via “deze LINK naar de site van Out2Enjoy”.

Enjoy Food & Drinks
Geniet van iets lekkers op ons sfeervolle strand of terras en bij iets minder weer is binnen ook buiten. Wij serveren heerlijke koffie met diverse lekkernijen, toffe tosti's en diverse snacks. Ook bieden we cook it yourself barbecues aan. Out2Enjoy Food & Drinks is een perfecte plaats om even lekker bij te komen..

Enjoy Midgetgolf
Daagt je uit op onze vernieuwde 18-holes baan. Er zijn 18 wedstrijdbanen, een ware uitdaging voor jong en oud. Met een korte ‘swing’ en een goede ‘putt’ speel je zo een ‘hole-in-one’. Natuurlijk kun je ook zonder te reserveren komen spelen! Na het midgetgolfen hongerig en dorstig? In het gezellige Enjoy Food&Drinks kunt u terecht voor een lekker drankje of hapje.

Enjoy Openluchttheater033
Proef de sfeer van ons prachtige openluchttheater tijdens muziek-, bioscoop-, theater en kindervoorstellingen. Ook in 2019 staat het programma van het Openluchttheater Amersfoort bol van de leuke activiteiten. Te beginnen met acht kindervoorstellingen op de planken. Verkoop van de kaarten is gestart op www.openluchttheateramersfoort.nl
Extra: je kaartje voor het Openluchttheater geeft ook éénmalig toegang tot het Bosbad op een dag naar keuze in dit seizoen.

Arrangementen
Laat ons je wensen weten en wij maken een arrangement op maat.

Reserveren
Wil je voor een groep of op afwijkende tijden reserveren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

 

Interesse? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier