Kinderfeestjes

Een feestje om nooit te vergeten.

Voor een spetterend verjaardagsfeestje kom je naar Zwembad de Duker.

Discofeestje
Waar het wedstrijdbad omgetoverd wordt tot heuse disco met lichteffecten. Hier wil jij toch je verjaardagsfeestje vieren?  Elke vrijdagavond is er disco! Dan kun je ook een disco-kinderfeestjes boeken.

Vanaf 16.00 uur ben je welkom in Zwembad de Duker en om 18.00 uur starten we met draaien van de nieuwste hits.

Spetterfeestje
Jullie gaan naar hartenlust zwemmen en spelen in het water. Er liggen ook spelmaterialen voor jullie klaar, voor nog meer spetterpret. Spetterfeestjes kun je plannen op woensdag, vrijdag en zaterdag. Het zwembad is ook open voor andere bezoekers. let op het wedstrijdbad is gesloten op woensdagmiddag.

Lekkere trek!
Van intensief swingen en zwemmen krijg je natuurlijk trek! Nadat jullie bij binnenkomst al feestelijk worden ontvangen met lekkers en limonade, kunnen jullie tijdens het zwemmen aanschuiven aan de feesttafel. Daar kunnen jullie je buik rond eten en weer even op adem komen. Aan het einde van jouw kinderfeestjes krijgt iedereen ook nog een ijsje. Zo bezorg je niet alleen jezelf, maar ook je vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag!

Voor een Spetterfeestje of Discofeestje bedragen de kosten € 14,90 per persoon. Er geldt een minimum van 8 kinderen voor ieder zwemfeest. Bij elk feest zorgt u zelf voor minimaal één begeleider, die met de kinderen meekomt. Deze eerste begeleider mag gratis mee. Gaan er meer begeleiders mee, dan geldt voor elk van hen het tarief van het kinderfeestje.

Dus bel en reserveer via telefoonnummer 033-422 51 05 (tijdens kantooruren).

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
(volg verkeersborden "de Vaart")

033 - 298 85 88