Vrijzwemmen

Ontdek onbeperkt zwemplezier bij zwembad De Duker

Stap binnen bij zwembad De Duker, de ideale plek om gezellig met vrienden, vriendinnen of familie te zwemmen, spelen of gewoon lekker te luieren. Bij ons bepaal je jouw eigen zwemavontuur. Ontspan in ons recreatiebad, laat de stress van je afglijden in het bubbelbad, of maak een spetterende duik in ons wedstrijdbad. Bij zwembad De Duker is alles mogelijk!

Zwemplezier en ontspanning

Zwemmen is niet alleen goed voor je gezondheid; het is ook een heerlijke manier om te ontspannen. Of je nu wilt genieten van de glijbaan, de sproeiers, de waterval of de wildwaterkreek, onze volledige accommodatie staat garant voor urenlang zwemplezier.

Ruimere openingstijden voor vrijzwemmen in vakanties en weekenden

In vakanties en weekenden bieden wij ruimere openingstijden voor vrijzwemmen aan, speciaal voor gezinnen en families. Gezellig samen met je kinderen en/of kleinkinderen genieten en ontspannen in de waterpret bij zwembad De Duker.
Het rooster voor vrijzwemmen vind je onderaan deze pagina.

Beleef onze geweldige glijbaan

Ben jij een durfal? Probeer dan zeker onze spectaculaire glijbaan, compleet met licht- en geluidseffecten voor een extra dimensie aan je zwemavontuur.

Kom nu genieten bij zwembad De Duker

Of je nu op zoek bent naar plezier, ontspanning of een combinatie van beiden, bij zwembad De Duker ben je aan het juiste adres. Kom langs en ervaar zelf de diversiteit van ons aanbod.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
(volg verkeersborden "de Vaart")

033 - 298 85 88