Welkom bij de Buurtsport Academie. Ontdek jouw talent!

main content of the page

Vanaf januari 2024 is het zover, dan start onze Buurtsport Academie. Ben jij helemaal gek op sporten en wil je ontdekken wat jouw sportieve talenten zijn? Lees dan snel verder.

Wat is de Buurtsport Academie?
Op de Buurtsport Academie richten we ons vooral op talentontwikkeling. De kinderen maken kennis met verschillende sporten en we kijken samen met hen waar hun talenten liggen. Trainers van sportverenigingen geven gasttrainingen en de kinderen worden motorisch uitgedaagd met verschillende sporten en gevarieerde beweegvormen. Hiermee onderscheidt de Buurtsport Academie zich van onze reguliere Buurtsport en Buurtsport-club activiteiten.
Omdat de kinderen kennis gaan maken met diverse sporten en verenigingen, kunnen ze ook ontdekken welke sport het beste bij hen past. Dat kan de sport zijn die ze al beoefenen, of wellicht een andere tak van sport. De les wordt gegeven door een collega vakleerkracht bewegingsonderwijs van SRO.

Voor wie is het?
De Buurtsport Academie is voor kinderen uit heel Amersfoort die in groep 6, 7 en 8 zitten. Sportieve kinderen met een goede motivatie die helemaal gek zijn op sporten, van een sportieve uitdaging houden, talenten willen ontdekken en vaardigheden ontwikkelen.

Wanneer en waar?
De Buurtsport Academie start op 11 januari 2024 en vindt elke week plaats met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen. In de onderstaande tabel zie je het overzicht van de lessen. In het aanmeldformulier kun je jouw voorkeur les aangeven.

Dag Tijd Locatie
Dinsdag* 14.30 – 15.30 uur Sporthal De Bron, Oceaan 14
Woensdag* 14.30 – 15.30 uur Sporthal Juliana van Stolberg, Graaf Hendriklaan 166
Donderdag 14.30 – 15.30 uur Sporthal Amerena, Velduil 2

*Start bij voldoende deelnemers

Aanmelden en meer informatie
Deelname aan de Buurtsport Academie is gratis. Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je terecht bij buurtsportcoach
Jeffrey van den Dikkenberg  jvddikkenberg@sro.nl | 06 34 94 16 68.
Aanmelden voor de Buurtsport Academie kan via onderstaand formulier. Doe dit vóór 22 december 2023. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

Aanmelden Buurtsport Academie

"*" geeft vereiste velden aan

Adres:*
Deelnemen op eigen risico:*
“Het deelnemen aan de lessen is voor eigen rekening en risico van de deelnemer. SRO en de docenten zijn niet aansprakelijk voor vermogensschade en/of immateriële schade c.q. ander nadeel van de deelnemer. Door het akkoord gaan verklaart u expliciet deze uitsluiting/beperking van aansprakelijkheid te aanvaarden.”
*- verplichte velden

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Liendert speelt! Mooie samenwerking in de wijk. Bewegen mag dan natuurlijk niet ontbreken, dus wij zijn er bij. @NVSRO @Gem_Amersfoort @abcrustlien

In 2023 zijn in @Gem_Amersfoort 1.171 kinderen via @JFSCUtrecht Jeugdfonds Sport & Cultuur bij een sportvereniging of zwemles beland. 10% stijging tov 2022. Intermediairs bedankt!

Meer laden...