Even voorstellen: Lars Boumans

Sinds begin september loopt Lars Boumans stage bij Verenigingsadvies. Hij zal enerzijds zijn afstudeeronderzoek in het kader van afvalcirculariteit bij sportverenigingen volbrengen, anderzijds Marieke en Daniel ondersteunen. Hij stelt zich graag even voor……

Hi!
Mijn naam is Lars Boumans en ben 21 jaar oud. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de HBO- Sportkunde opleiding op Windesheim Zwolle. In mijn vrije tijd voetbal ik bij Vv Hooglanderveen 023-1, en vind ik het leuk om een biertje te doen met vrienden.

Voor mijn afstudeeropdracht binnen de SRO zal ik me gaan bezighouden met hoe sportverenigingen binnen Amersfoort zich actief bezig kunnen houden met de afvalcirculariteit. Ik denk dat dit een heel actueel en interessant onderwerp is en kijk er dan ook naar uit om hiermee aan de slag te gaan!

Mocht jouw vereniging geïnteresseerd zijn om bezig te gaan met afvalcirculariteit (denk aan recyclen van sportmaterialen, maar ook aan voedsel/dranken), laat het me dan weten via lboumans@sro.nl en/of via sportvereniging@sro.nl.

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Liendert speelt! Mooie samenwerking in de wijk. Bewegen mag dan natuurlijk niet ontbreken, dus wij zijn er bij. @NVSRO @Gem_Amersfoort @abcrustlien

In 2023 zijn in @Gem_Amersfoort 1.171 kinderen via @JFSCUtrecht Jeugdfonds Sport & Cultuur bij een sportvereniging of zwemles beland. 10% stijging tov 2022. Intermediairs bedankt!

De Achtbaan is de sportiefste school @Gem_Amersfoort geworden. Hoe word je dat? Door heel veel mee te doen met toernooien. 13x! Dan krijg je een kado en komt wethouder @vanKoningsveld op bezoek. Gefeliciteerd!

Meer laden...