Maak gebruik van ons gratis aanbod

Een nieuw seizoen betekent ook vaak nieuwe trainers binnen je club. Fijn dat er enthousiaste ouders, (oudere) jeugdleden of andere betrokkenen zijn die de verantwoordelijkheid voor een team willen dragen en voor veel sportplezier gaan zorgen. Aan enthousiasme geen gebrek, maar aan kennis en ervaring soms wel. Dat hoeft geen probleem te zijn! We bieden speciaal voor jouw (nieuwe) trainers diverse cursussen aan, laagdrempelig en gratis, om het seizoen nog succesvoller te maken.

Nieuwe trainers zonder ervaring? Meld je aan voor de cursus: Train de Trainer!

Gaan er dit seizoen weer nieuwe trainers aan de slag binnen jouw verenigingen? Fijn! Een nieuw seizoen betekent vaak ook nieuwe trainers binnen je club. Het kan een hele puzzel zijn om geschikte trainers te vinden. Fijn als er enthousiaste ouders of (oudere) jeugdleden zijn, die de verantwoordelijkheid voor een team willen dragen en voor veel sportplezier gaan zorgen. Maar ze hebben nog nooit een team getraind, hoe bouw je een training op en hoe houd je het voor iedereen leuk? Niet alle beginnende trainers willen direct een cursus bij de bond volgen, dus hoe ga je ze de basis van ‘trainen geven’ uitleggen? Volg de gratis train de trainer cursus.

Senioren veilig sporten binnen je verenigingen? Meld je aan voor de Fit & Veilig cursus

Het grote aantal senioren in Nederland en de blijvend toenemende vergrijzing zijn een kans voor jouw sportvereniging. Het merendeel van deze ‘zilveren golf’ in Nederland beschikt over voldoende tijd en financiële middelen om de jaren na pensionering op plezierige wijze in te vullen. Senioren gaan veel op stap, zijn vaker in de sportschool, op de fiets en bij sportverenigingen te vinden. Daarmee zijn ze een groeiende en interessante doelgroep, ook voor jouw vereniging! Maar hoe organiseer je als vereniging een sportaanbod voor senioren (65+) dat zowel leuk als veilig is?  Meld je aan voor de Fit & Veilig cursus.

Wil je de jongste jeugd tot je binden? Meld je aan voor cursus Peuters & Kleuters

Het is belangrijk dat peuters, kleuters en hun ouders al op vroege leeftijd kennismaken met het sport- en beweegaanbod. Vroege kennismaking met verschillende beweegvormen zorgt voor een betere motorische ontwikkeling en verhoogt de kans op duurzame sportbeoefening bij een sportaanbieder. Ook sportverenigingen krijgen te maken met de beweegontwikkeling van de allerkleinsten. Trainers die met deze doelgroep aan de gang gaan kunnen gratis de cursus Peuters & Kleuters  volgen.

Wil je meer weten over bovenstaand aanbod of heb je een andere vraag? Laat het ons weten! Mail op sportvereniging@sro.nl!

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Liendert speelt! Mooie samenwerking in de wijk. Bewegen mag dan natuurlijk niet ontbreken, dus wij zijn er bij. @NVSRO @Gem_Amersfoort @abcrustlien

In 2023 zijn in @Gem_Amersfoort 1.171 kinderen via @JFSCUtrecht Jeugdfonds Sport & Cultuur bij een sportvereniging of zwemles beland. 10% stijging tov 2022. Intermediairs bedankt!

De Achtbaan is de sportiefste school @Gem_Amersfoort geworden. Hoe word je dat? Door heel veel mee te doen met toernooien. 13x! Dan krijg je een kado en komt wethouder @vanKoningsveld op bezoek. Gefeliciteerd!

Meer laden...