Inviplay: Flexibel sportaanbod en directe inkomsten

Inviplay is een multi-sportplatform waar mensen elkaar vinden om samen te gaan sporten. Al meerdere Amersfoortse clubs zijn aangesloten op de website. Volgt jouw vereniging ook?  

Inviplay is een website waarin mensen aangeven welke sporten ze leuk vinden en waar ze wonen. Vervolgens kan iedereen een sportactiviteit toevoegen waarbij mensen uit de buurt worden uitgenodigd. Kortom: invite & play!

Sportverenigingen kunnen goed gebruiken maken van het sportnetwerk op Inviplay. Daarbij is de insteek: andere vormen van lidmaatschap aanbieden aan recreanten, via een online strippenkaart. V.V. Cobu Boys biedt bijvoorbeeld een potje voetbal aan op de vrijdagavond waar niet-leden aan mee kunnen doen tegen een klein bedrag per keer.

Het aanbod van een vereniging is te vinden in een eigen groepspagina, waar mensen lid van kunnen worden als ze geïnteresseerd zijn in de vereniging. Zo bouw je makkelijk je eigen community rondom de vereniging. Ook online strippenkaarten zijn te vinden op deze pagina. Zodra er nieuwe activiteiten geplaatst worden krijgen de leden van de groep een uitnodiging om mee te doen.

Ook is het mogelijk een sportlocatie aan te bieden voor verhuur. Zo zijn er tennisverenigingen die baantjes verhuren op de momenten dat daar plek voor is, bijvoorbeeld overdag.

Inviplay is een ideale tool om extra inkomsten te genereren van betalende sporters die normaal niet of nauwelijks op de vereniging komen. Als sportvereniging bepaal je je eigen tarief voor iedere sportactiviteit, strippenkaart of sportlocatie. Een klein gedeelte daarvan gaat naar het platform, de rest is een mooie opsteker voor de clubkas.

Zie jij ook kansen voor jouw vereniging? Check de website voor meer informatie of mail je vragen naar sportvereniging@sro.nl.

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Liendert speelt! Mooie samenwerking in de wijk. Bewegen mag dan natuurlijk niet ontbreken, dus wij zijn er bij. @NVSRO @Gem_Amersfoort @abcrustlien

In 2023 zijn in @Gem_Amersfoort 1.171 kinderen via @JFSCUtrecht Jeugdfonds Sport & Cultuur bij een sportvereniging of zwemles beland. 10% stijging tov 2022. Intermediairs bedankt!

De Achtbaan is de sportiefste school @Gem_Amersfoort geworden. Hoe word je dat? Door heel veel mee te doen met toernooien. 13x! Dan krijg je een kado en komt wethouder @vanKoningsveld op bezoek. Gefeliciteerd!

Meer laden...