Procesbegeleiding Beleid vv Hooglanderveen

De huidige beleidscyclus van vv Hooglanderveen loopt dit jaar ten einde. Ons (Marieke en Daniël) is gevraagd om in 3 avondsessies de vereniging te begeleiden naar contouren van een nieuw beleidsplan voor de periode 2024-2028. De verdere uitwerking van de geschetste contouren worden door de bestuursleden uitgewerkt. Bij de sessies waren de bestuursleden en ongeveer 25 leden aanwezig uit diverse gelederen van de organisatie.


De bestuursleden binnen vv Hooglanderveen vertegenwoordigen allemaal een bepaald cluster. Vanuit deze clusters is tijdens de 1e en 2e  avondsessie input opgehaald  over de toekomstvisie op de club. Daarbij kwam per thema de volgende vraag naar voren  “Wat, hoop jij, heeft vv Hooglanderveen bereikt in 2028?”. Op basis van deze ‘dromen’  zijn er maar liefst 50 verschillende stellingen gedeponeerd. Deelnemers gaven hun mening op deze stellingen  middels stickeren. Daarnaast zijn toekomstige investeringen tegen elkaar afgewogen met de vraag: ‘stel je hebt 50k te besteden, aan welke 3 thema’s of zaken geef je dit uit?’. Uiteindelijk zijn tijdens de 3e avondsessie alle resultaten van de stellingen getoond en werd er dieper ingegaan op de antwoorden van de groep, waardoor er  mooie en scherpe discussies ontstonden. Na deze 3e sessie staat op hoofdlijnen het beleid. We wensen het bestuur van vv Hooglanderveen veel succes met het verder uitwerken van deze resultaten tot een beleidsplan voor de club tot 2028. Mooi dat wij aan de contouren een bijdrage hebben kunnen leveren.

Is jouw vereniging ook toe aan een nieuw beleidsplan? Laat het ons weten via sportvereniging@sro.nl en we begeleiden ook jouw vereniging graag naar toekomstbestendig beleid!

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Liendert speelt! Mooie samenwerking in de wijk. Bewegen mag dan natuurlijk niet ontbreken, dus wij zijn er bij. @NVSRO @Gem_Amersfoort @abcrustlien

In 2023 zijn in @Gem_Amersfoort 1.171 kinderen via @JFSCUtrecht Jeugdfonds Sport & Cultuur bij een sportvereniging of zwemles beland. 10% stijging tov 2022. Intermediairs bedankt!

De Achtbaan is de sportiefste school @Gem_Amersfoort geworden. Hoe word je dat? Door heel veel mee te doen met toernooien. 13x! Dan krijg je een kado en komt wethouder @vanKoningsveld op bezoek. Gefeliciteerd!

Meer laden...