Sportverenigingen kunnen in aanmerking komen voor subsidie. Zowel landelijk als lokaal zijn daartoe verschillende mogelijkheden. Nieuwe of grote uitgaven benaderen als een project, inclusief een projectbegroting, maakt uw kansen groter.

main content of the page

Voor de sportvereniging is het van belang om de financiën op orde te hebben. Inkomsten en uitgaven moeten met elkaar in verhouding staan. Veel vaste uitgaven zijn gedekt door vaste inkomsten. Maar wat gebeurt er als het bestuur besluit om de accommodatie te gaan verduurzamen of te verbouwen? Hoe worden deze nieuwe/incidentele uitgaven gedekt in de begroting?

Benader dergelijke grote nieuwe uitgaven daarom als een project en maak er een projectbegroting bij. Om je te ondersteunen bij het aanvragen van subsidie of externe financiering, staan de buurtsportcoaches Verenigingsadvisering voor je klaar.

Ook is er een overzicht beschikbaar met de subsidiemogelijkheden in Amersfoort.
Subsidieoverzicht Amersfoort 2022

Voor meer informatie over de subsidieregeling Sportkader Jeugd, kun je kijken op de website van de gemeente Amersfoort. Wil je gelijk de subsidie aanvragen? Vul dan het formulier in.

Via het internet zijn er verschillende websites welke je helpen bij het vinden subsidies in Nederland. Kijk eens op:
www.vindsubsidies.nl

 

 

Contact met buurtsportcoach verenigingsadvisering

Waar mogen wij je over terugbellen?

*- verplichte velden

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Liendert speelt! Mooie samenwerking in de wijk. Bewegen mag dan natuurlijk niet ontbreken, dus wij zijn er bij. @NVSRO @Gem_Amersfoort @abcrustlien

In 2023 zijn in @Gem_Amersfoort 1.171 kinderen via @JFSCUtrecht Jeugdfonds Sport & Cultuur bij een sportvereniging of zwemles beland. 10% stijging tov 2022. Intermediairs bedankt!

Meer laden...