Kinderfeestje

Een grote ruimte op een unieke locatie voor een kinderfeestje tussen de dieren. Laat ook je kinderfeest door ons organiseren!

Feestbeest op een Beestfeest
Heb je altijd al een kinderfeestje willen vieren tussen de dieren? Dat kan hier op Natuurboerderij De Brinkhorst. In ons leslokaal is ruimte genoeg voor 30 kinderen dus genoeg ruimte voor al je vriendjes en vriendinnetjes. We hebben uiteraard genoeg tafels en stoelen voor iedereen om bijvoorbeeld te kleuren. De kleurplaten en kleurstiften liggen al voor je klaar!

Je kunt het lokaal versieren zoals je wilt met één uitzondering: ballonnen mogen helaas niet omdat die gevaarlijk zijn voor de dieren en ze komen vaak ongemerkt in de hokken terecht.

Bij mooi weer kunnen de terrasdeuren open en sta je zo buiten tussen de kippen. Natuurlijk mogen jullie de hele dag een kijkje nemen bij de dieren en gebruik maken van alles wat de Natuurboerderij te bieden heeft:

  • scharrel als een kip in onze ruime knuffelweide
  • klim als een geitje in onze nieuwe natuurspeelplaats
  • ga tussen de cavia’s en konijnen zitten
  • laat je hersens kraken in onze letterspeurtocht (als je acht jaar of ouder bent)
  • houd een tractorrace (voor de kleinere jongens en meisjes)

Wil je jouw verjaardag bij ons vieren en ben je gek op paarden, dan is de ponykar te huur. Help zelf met inspannen, uitspannen en verzorgen van de pony. Dit alles duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Laat je ouders vragen naar de beschikbaarheid want onze koetsier is niet altijd aanwezig.

Beste ouders,
Natuurlijk is aan ouders ook gedacht. In het keukentje is servies, een kleine koelkast, een afwasmachine en een koffiezetapparaat aanwezig. Na een geslaagde dag van rennen, spelen en plezier is het fijn terugkeren naar een schoon en vaatvrij huis.

Op aanvraag is er een speelkist aanwezig met spelideeën, een speurtocht, kleurplaten en kleurstiften.

Voor meer informatie over de faciliteiten van de ruimte en tarieven ga naar de pagina ‘Huren‘.

Wij adviseren om op tijd de ruimte en/of het kinderfeest te reserveren.

 

Neem contact op

Waar mogen wij je over bellen of mailen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Wageningseberg 43
3825 GR Amersfoort

033 - 888 17 80

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
zaterdag & zondag: 13:30 - 16:30