Spelen

Klim en klauter, race op de traptractor en kleur aan de speeltafel.

Hup naar buiten!
Wil je met je kinderen een frisse neus halen? Kom dan lekker spelen op onze kinderboerderij. In een veilige omgeving kunnen ze hun energie kwijt terwijl jij lekker van de zon  geniet.
Eerst even de dieren aaien, dan water pompen, plantjes water geven, koe melken en klompen aantrekken. Daarna het erf ‘onveilig’ maken met onze tractors en fietsjes.

Moe van alle actie? In de snoozleruimte ligt een lekker groot kussen waar ze een boekje kunnen lezen. Nog niet uitgelezen? Neem gerust het boekje mee naar huis. Heb je het boekje uit, breng het bij ons terug of naar een ander kinderzwerfboekstation.
Bij slecht weer hebben we in de stal genoeg speelmogelijkheden. Een grote tafel met speelgoed, kleurplaten en stiften nodigt ieder kind uit tot creativiteit.

Grotere kinderen kunnen zich uitleven in onze nieuwe natuurspeelplaats met onder meer de klim- en klauterroute. Het is een veilige plek waar ze zonder ouders kunnen spelen. De natuurspeelplaats is nu nog in ontwikkeling. Hoe het uiteindelijk wordt, zie je aan het ontwerp aan de muur bij de ingang van de ’t Brinkeltje.

De wandelroute laat zien hoe dit stukje van Vathorst er vroeger uitzag. Deze korte wandeling van tien minuten is een leuke en leerzame ervaring voor ouders en kinderen. De uitgebreide beschrijving is gratis verkrijgbaar in het winkeltje. Na de wandeling kun je in ’t Brinkeltje de kortingsbon gebruiken die in dit foldertje staat.

Natuurlijk staan wij als kinderboerderij niet stil en zijn we volop in ontwikkeling. Uiteraard houden we je op de hoogte via onze Nieuws en Agenda en via facebook.

Neem contact op

Waar mogen wij je over bellen of mailen?

Locatiegegevens

Wageningseberg 43
3825 GR Amersfoort

033 - 888 17 80

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
zaterdag & zondag: 13:30 - 16:30