Onze dieren

Op onze kinderboerderij zijn veel verschillende dieren. Kom snel een kijkje bij ons nemen!

Onze dieren: even voorstellen
Op onze kinderboerderij wonen veel verschillende dieren. De dieren hebben allemaal hun eigen plek. Wanneer je rondloopt op het terrein kom je ze tegen. Konijnen en cavia’s onder de hooikap, geiten in onze knuffelweide en de varkens wroetend in de modder. De meeste dieren die op de boerderij wonen komen oorspronkelijk uit Nederland.

Bij ons in Vathorst kom je heel dichtbij de dieren. De geiten, schapen en varkens vinden gezelschap op de knuffelweide heel gezellig. En de konijnen en cavia’s vinden het fijn om een aai over de bol te krijgen. Onze pony Brego en ezel Bram vinden het in de zomer heerlijk om geborsteld te worden. Soms staan ze op je te wachten op het erf. Kun je Brego helemaal niet vinden? Dan loopt hij door de wijk  voor de ponykar. Tijdens onze evenementen kunnen kinderen mee op de ponykar. De ponykar is ook te boeken voor een kinderfeestje.De eitjes van de kippen en de kwartels verkopen wij in ons Brinkeltje.

Op ons erf leer je verschillende dingen over onze dieren. Weet jij bijvoorbeeld hoe een vrouwtjesvarken heet? Of hoe je goed voor je konijn zorgt?

Ook op Landgoed Schothorst
Bij de middeleeuwse boerderij op Landgoed Schothorst is ook een beestenbende te vinden. Wanneer je een rondje loopt op het landgoed kom je de geiten, schapen, varkens en kippen tegen. Kijk voor de openingstijden van de middeleeuwse boerderij op https://www.hetgroenehuisamersfoort.nl/

Kom snel een kijkje bij ons nemen en ontdek het zelf!

 

Neem contact op

Waar mogen wij je over bellen of mailen?

Locatiegegevens

Wageningseberg 43
3825 GR Amersfoort

033 - 888 17 80

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
zaterdag & zondag: 13:30 - 16:30