Adopteer een dier

Ondersteun Natuurboerderij de Brinkhorst en adopteer een dier als gezin, alleen of als bedrijf. Je kunt al een dier adopteren vanaf €15

Adoptieboom
Je hebt vast die mooi geschilderde appelboom gezien in onze stal, waar onze ‘oogappeltjes’ met een leuke foto in hangen. Maar wat is het verhaal erachter? Waarvoor is die geschilderde boom? Dit is onze adoptieboom.

De adoptieboom laat onze dieren zien die je voor een jaar kunt adopteren. Met ‘adopteren’ bedoelen wij dat je een bijdrage levert aan de jaarlijkse verzorgingskosten van het betreffende dier. Dieren houden brengt namelijk veel kosten met zich mee. Denk aan voer, stro, hooi maar ook een dierenartsbezoek wanneer het dier ziek is.
Natuurlijk willen we zichtbaar maken welke dieren geadopteerd zijn en door wie. Onder de foto van het dier komt de naam van de adoptant.
Iedereen kan een dier adopteren: alleen, als familie of als bedrijf. Zodra je een dier hebt geadopteerd krijg je van ons een certificaat. Voor bedrijven plaatsen wij ook jullie logo op onze website.

Nog even ter verduidelijking, je wordt geen eigenaar van het dier. Het dier blijft te allen tijde eigendom van Natuurboerderij de Brinkhorst. We proberen ervoor te zorgen dat alleen dieren die het hele jaar op onze kinderboerderij zijn, ter adoptie worden gesteld. Helaas kan het soms voorkomen dat een dier ernstig ziek wordt of niet in de groep past waardoor het de boerderij moet verlaten.

Interesse?
Heb je interesse in het adopteren van een dier? Vul het formulier in en dan nemen wij  binnenkort contact met je op, om kennis te maken en verder af te stemmen.

Interesse Adopteer een dier

  • Je mag meerdere soorten aangeven. Genoemd zijn de bijdragen per dier voor een heel jaar.

 

Je kunt alle informatie ook downloaden: Adoptieplan

De boom is geschilderd door een kunstenares Hooglanderveen.

Neem contact op

Waar mogen wij je over bellen of mailen?

Locatiegegevens

Wageningseberg 43
3825 GR Amersfoort

033 - 888 17 80

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
zaterdag & zondag: 13:30 - 16:30