Zwemles ABC

Is je kind 4 jaar? Dan mag je kind naar de echte zwemlessen, waarin je zoon of dochter leert zwemmen voor de nationale zwemdiploma’s van het Zwem-ABC.

Vanaf 4 jaar beginnen in het Boerhaavebad de echte zwemlessen, waarin je kind leert zwemmen voor de Nationale diploma’s van het Zwem-ABC. Na het behalen van het C diploma, beweegt je kind als ene vis in het water!

Hoe zien de zwemlessen eruit
Elke week volgt je kind één zwemles van 60 minuten. Zo is er iedere les voldoende tijd om de diverse onderdelen op een veilige en speelse manier aan te leren en te herhalen. De groep bestaat uit 10 tot 12 kinderen en heeft zoveel mogelijk dezelfde zwemleraar les.

In het Boerhaavebad werken we met de Easy Swim lesmethode: kinderen dragen in de les een speciaal drijfpakje en leren direct in het diepe zwemmen.

Vorderingen bijhouden
Met het doorlopen van de verschillende fases in het ABC traject spaart je kind de regenboogvis Vinnie bij elkaar. Je kind mag bij de eerste les zelf een ‘Vinnie’ uitzoeken! Je kind gaat samen met Vinnie het zwemavontuur aan.

Vanaf het moment dat je kind is ingeschreven (en de aanbetaling is gedaan), mag je kind komen vrijzwemmen, uiteraard onder begeleiding van een als een betalende ouder/verzorger.

Lespakketten
Wij werken met lespakketten. Dit zijn totaalpakketten voor één of meerdere diploma’s tezamen, met diplomagarantie en voor een vaste pakketprijs. Wel komen de kosten voor een EasySwim-lespakje er nog bij als je kiest voor EasySwim. Een lespakket bestaat uit:

  • Inschrijving zwemles (eenmalige aanbetaling)
  • 10 maandtermijnen bij pakket A/B of 12 maandtermijnen bij pakket A/B/C
  • Afzwemmen en diploma’s

De pakketprijs mag je in  maandtermijnen betalen; waarbij je elke lesmaand minimaal 1 termijn voldoet. Bij aanmelding van je kind betaal je eenmalig de  aanbetaling (voor de inschrijving).

Heb je al een A of B diploma? Dan kun je je aanmelden voor een lespakket B of C diploma. Je betaalt eenmalig € 25,00 voor de inschrijving en €152,10 voor het lespakket B of C.

Diplomagarantie
Totdat je zoon of dochter voor het / de diploma(‘s) heeft afgezwommen, komen er geen kosten meer bij.  Voor de diplomagarantie is je kind dan wel voor minimaal 90% van de aangeboden lessen aanwezig geweest. Volg je een snelcursus, dan heb je diplomagarantie bij minimaal 95% aanwezigheid bij de lessen.

Aanmelden
Wil je je kind inschrijven voor zwemles? Dat kan via de site. Daar maak nje een account aan, schrijft je kind in en voldoet de aanbetaling via iDEAL. De bevestiging komt automatisch via de mail. Kom je liever langs? Dat kan natuurlijk, dan kijken we samen waar en wanneer je kind kan starten. Je aanmelding is pas definitief als de aanbetaling voor het lespakket is voldaan.

 

Privé zwemlessen
Privé zwemlessen duren 30 minuten. De kosten zijn €43,10 per 30 minuten. Voor meer informatie: 023-5121760

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Kadijklaan 1
2035 LD Haarlem

023 - 512 17 60