Zwembad Hoogland is dé plek waar jong en oud heerlijk kunnen zwemmen, genieten en leren. Zwemles, banenzwemmen, IK ZWEM 0 tot 4 jaar, aquaporten, trainingen voor senioren en verenigingen hebben allemaal hun plekje in ons gezellige bad.

Bij Zwembad Hoogland in Amersfoort hebben we 2 baden. Het instructiebad is voor de allerkleinsten om te spelen en leren in enkel- tot heupdiep water inclusief luie trap. Het 25-meterbad is geschikt voor lessen, trainingen en banenzwemmen en biedt faciliteiten in de vorm van een luie trap en een tillift. In de wachtruimte hebben wij eenvoudige horeca met automaten voor warme dranken, snacks en zwemartikelen. Parkeren is gratis in de directe omgeving. Voor minder validen is een invalidentoilet beschikbaar.

Divers aanbod
Naast de kwalitatieve zwemlessen, hebben wij voor de jeugd in de vakantie o.a. zeemeerminzwemmen, stormbanen en discozwemmen. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassen hebben wij vele mogelijkheden voor ontspanning en het vergroten van de conditie. Het water is een geduchte sparringpartner. Sporten in water levert ongemerkt extra spieropbouw en maakt gewrichten soepel.

Uiteraard kan je zelf banen zwemmen op jouw eigen tempo. Extra; in onze zwemzaal hangen gratis trainingsschema’s met verschillende niveaus. We helpen je graag met het verbeteren van jouw techniek en/ of adviseren jouw naar de beste zwemvereniging. Of daag je zelf uit met de leuke en (soms) intensieve lessen met onze Aquajoggen, Aquafit of Aquavitaal programma’s.  Met ‘IK ZWEM Zwanger’ helpen wij jouw fit de bevalling in te gaan met spierversterkende en ontspannende oefeningen. Bekijk hier ons complete aanbod.

Zwembad Hoogland cashless
Vanaf 1 oktober 2023 zijn onze producten en diensten uitsluitend te voldoen met pin bij de receptie. Betalen met contant geld is dan niet meer mogelijk (lees meer).

Afmelden zwemles AB