ZOMERVAKANTIE

In de zomervakantie, van maandag 19 juli tot en met zondag 29 augustus, hebben we een aangepast Vakantierooster. Je kunt de hele zomer door banenzwemmen en recreatief zwemmen, aan je conditie werken met Aquajoggen en deelnemen aan Aquavitaal. Ook hiervoor reserveer je vooraf een plaatsje. We hebben alle informatie op deze speciale Vakantiepagina gezet.

Bekijk via deze link naar het laatste nieuws m.b.t. de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Zwemlessen voor kinderen
De zwemlessen stoppen tijdens de zomervakantie. Op 30 augustus 2021, als de scholen ook weer beginnen,  starten de zwemlessen weer. Ben je op zoek naar zwemles voor je zoon of dochter? Meld je nu aan bij zwembad Hoogland; alle informatie en de inschrijfbutton staan op deze pagina over zwemles ABC.

Over het zwembad
Werken aan je conditie door banen te trekken of een betere techniek aanleren met behulp van training via een vereniging, dat kan allemaal bij zwembad Hoogland. Ben je op zoek naar zwemles voor je kinderen? Bij ons kunnen ze leren zwemmen en een A, B en C zwemdiploma halen. Bovendien kun je zelf ook bij ons terecht voor leuke en (best) intensieve lessen in aguajoggen, aquafit en aquaspinning.

We hebben 2 baden. Het instructiebad is knus en gezellig. De temperatuur is heerlijk warm; perfect voor lessen met kinderen. Het 25-meterbad is geschikt voor lessen, trainingen en banenzwemmen. In de wachtruimte staat een automaat voor warme dranken en in de hal kun je verpakte snackjes verkrijgen.

Zwembad Hoogland is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Locatiegegevens

Sportlaan 15
3828 AZ Amersfoort

033 - 433 11 11

maandag t/m zondag geopend.