Wijkbijeenkomst Soesterkwartier Verbindt

Voor alle sociale partners van en uit het Soesterkwartier

Speciaal voor alle sociaal betrokkenen van het Soesterkwartier organiseren we op woensdagavond 19 april ‘Soesterkwartier Verbindt’. Sportverenigingen, huisartsen, speeltuin, fysiotherapie, kinderopvang, logopedie, bibliotheek en alle andere partners uit de actieve wijk zijn van harte welkom.

Met en voor elkaar

Het wordt een inspirerende bijeenkomst waar we door elkaar te ontmoeten, mooie nieuwe samenwerkingen kunnen ontplooien. Daarnaast kunnen we elkaar enorm versterken als we weten wie waar mee bezig is en er daardoor nieuwe verbindingen ontstaan. De koffie staat om 19:00 uur klaar en het ‘officiële’ gedeelte start om 19:30 uur.

Programma

19:30u  Opening en snelle voorstelronde
20:00u  Thema ‘Hoe zetten we sociaal Soesterkwatier op de kaart?’. Dit thema wordt ingeleid door Kath Duin, zij is ABC Coördinator Amersfoort Zuid, waarna we in subgroepen vanuit verschillende invalshoeken gaan brainstormen.
21:10u  Centrale terugkoppeling
21:30u  Afsluiting en borrel

Dit is dé plek om te ontmoeten, verbinden en samen te werken. Zodat we gezamenlijk nog meer toegevoegde waarde kunnen leveren aan de inwoners van het Soesterkwartier.

Ben jij erbij!?

Meld je uiterlijk 15 april aan door een mail te sturen naar: Soesterkwartierverbindt@gmail.com.
Graag vernemen wij gelijk of we jouw naam en organisatienaam mogen delen met de andere deelnemers op de deelnemerslijst.

Wij kijken uit naar jullie komst en inbreng!

Details

19-04-2023
19:15 - 21:30

gratis

Korfbalvereniging Soesterkwartier Dollardstraat 121

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Liendert speelt! Mooie samenwerking in de wijk. Bewegen mag dan natuurlijk niet ontbreken, dus wij zijn er bij. @NVSRO @Gem_Amersfoort @abcrustlien

In 2023 zijn in @Gem_Amersfoort 1.171 kinderen via @JFSCUtrecht Jeugdfonds Sport & Cultuur bij een sportvereniging of zwemles beland. 10% stijging tov 2022. Intermediairs bedankt!

De Achtbaan is de sportiefste school @Gem_Amersfoort geworden. Hoe word je dat? Door heel veel mee te doen met toernooien. 13x! Dan krijg je een kado en komt wethouder @vanKoningsveld op bezoek. Gefeliciteerd!

Meer laden...