Nu aan te vragen: Subsidie Sportkader Jeugd

De subsidieregeling Sportkader Jeugd 2024 is open voor aanvragen.

Speciaal voor Amersfoortse sportverenigingen
Sportverenigingen met aanbod voor de ontwikkeling van hun eigen sportkader komen voor deze subsidie in aanmerking. Met sportkader bedoelen we trainers die training geven aan jeugdleden van sportverenigingen. Het kan gaan om cursussen en opleidingen op sporttechnisch gebied, op pedagogisch en/of didactisch gebied. Ook het inhuren van een clubkadercoach en het (laten) organiseren van workshops door, bijvoorbeeld, NOC*NSF past binnen deze regeling. En de vrijwilligersvergoedingen voor bovengenoemde opleidingen vallen onder de regeling.

Verstreken pedagogisch sportklimaat
Het doel van het subsidiëren van deze activiteiten is het vergroten van een veilig en pedagogisch sterk sportklimaat voor alle sportende kinderen in de gemeente Amersfoort. De subsidie wordt gebaseerd op het aantal jeugdleden van de club per 1 januari 2024.

Deadline
De subsidieaanvraag moet uiterlijk op 15 april 2024 zijn ingediend. 

Meer informatie
Alle informatie over de subsidie en een toelichting daarop is te vinden op www.amersfoort.nl/sportsubsidie.
Direct naar het aanvraagformulier? Dat kan hier!

Wil je meer weten of heb je hulp nodig bij het aanvragen van de subsidie, laat het Marieke of Matthijs weten via sportvereniging@sro.nl

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Liendert speelt! Mooie samenwerking in de wijk. Bewegen mag dan natuurlijk niet ontbreken, dus wij zijn er bij. @NVSRO @Gem_Amersfoort @abcrustlien

In 2023 zijn in @Gem_Amersfoort 1.171 kinderen via @JFSCUtrecht Jeugdfonds Sport & Cultuur bij een sportvereniging of zwemles beland. 10% stijging tov 2022. Intermediairs bedankt!

Meer laden...