Wist je dat …

… in het schooljaar 2018-2019 een vakgroep beweegonderwijs is opgericht door SRO om het beweegonderwijs op de basisscholen in Amersfoort een kwalitatieve boost te geven (en we nu dus al vier jaar bestaan)?
… de Vakgroep Beweegonderwijs033 inmiddels bestaat uit 26 docenten?
… dat deze docenten inmiddels 35 scholen voorzien van de gymlessen?
… de Vakgroep Beweegonderwijs033 sinds het vertrek van Marianne Grim niet één maar twee coördinatoren heeft in de vorm van Patrick van Ginkel en Sven Slop?
… de Vakgroep Beweegonderwijs033 van SRO sinds dit jaar een samenwerking is aangegaan met de organisatie Skillz United?
… de meeste docenten de kinderen ook na schooltijd in beweging brengen via diverse naschoolse activiteiten?
… de Vakgroep Beweegonderwijs033 per week in totaal 502 uur aan gymlessen verzorgt?
… de Vakgroep Beweegonderwijs033 ook regelmatig wordt benaderd voor de organisatie van evenementen zoals de Koningsspelen, een sportdag of andere leuke activiteiten?
… de Vakgroep Beweegonderwijs033 nog steeds groeiende is en dat er dit schooljaar drie extra basisscholen in de vorm van De Bieshaar, De Biezen en Talentum, aan onze werkzaamheden toegevoegd zijn?
… de Vakgroep Beweegonderwijs033 momenteel 19 stagiaires de kans geeft om zichzelf te ontwikkelen tot mogelijk een toekomstige nieuwe collega?
… de Vakgroep Beweegonderwijs033 werkt met maar liefst 12 verschillende leerlijnen, om de kinderen motorisch te ontwikkelen?
… je stiekem nog vijf hele leuke collega’s mist op de bovenstaande foto?
… de Vakgroep Beweegonderwijs033 altijd open staat voor nieuwe uitdagingen en dat je ons hiervoor altijd kunt benaderen via Bewegingsonderwijs@sro.nl?

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Schaken is populair! 150 kinderen doen mee aan het schoolschaaktoernooi @Gem_Amersfoort @NVSRO dankzij vrijwilligers @HooglandNieuws schaakvereniging Hoogland.

In 2022 zijn in @Gem_Amersfoort
1.090 kinderen via het Jeugdfonds @JFSCUtrecht bij een sportclub of zwemles beland. 162 kinderen bij cultuuraanbod. Mooi dat we dit samen met alle intermediairs hebben bereikt! http://www.jeugdfondssportencultuur.nl

Meer laden...