Corona maatregelen
Update 14 december 2020
Op maandag 14 december 2020 heeft de Rijksoverheid nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Een van die maatregelen is dat alle binnensportaccommodaties in Nederland de komende 5 weken moeten sluiten. Onze accommodaties dus ook.

SRO binnensportlocaties sluiten 5 weken
Vanaf maandag 14 december 2020 – 24.00 uur sluiten de sporthallen, gymlokalen en zwembaden van SRO voor de 5 weken. Alle activiteiten stoppen, huur is niet mogelijk en de deuren gaan dicht. Tot tenminste dinsdag 19 januari 2021.

In afwachting van een landelijke tegemoetkoming voor verhuurders van sportaccommodaties schelden wij de huur kwijt aan jouw vereniging als je in deze periode een binnensportaccommodatie of zwembad van ons heeft gehuurd. Dit geldt ook voor huurders zoals scholen en particulieren. Deze kwijtschelding geldt niet voor gebruik door topsporters; deze mogen nog in de accommodaties.

Dinsdag 12 januari 2021 is de volgende persconferentie, dan horen hoe het verder gaat. Tot die tijd wachten we rustig af.

Huren bij SRO
1.Rol SRO
SRO heeft een faciliterende rol. Dit houdt in dat SRO zorgdraagt voor het volgende:

  1. Basisregels betreffende de coronamaatregelen zijn zichtbaar in de accommodatie
  2. Looproutes, daar waar mogelijk en noodzakelijk, worden aangegeven
  3. Douches en kleedkamers zijn gesloten. Kleedkamers in zwembaden zijn hierop een uitzondering
  4. De accommodatie voldoet aan de normen om veilig open te kunnen conform de coronamaatregelen
  5. De huurder dient zorg te dragen voor hygiënemiddelen

2.Huren
Huren van een accommodatie kan, voor de periode na dinsdag 19 januari 2021 (onder voorbehoud dat de coronamaatregelen dan weer versoepeld worden). Je belt of mailt voor:

De algemene voorwaarden voor huren en/of annuleren vind je op de site van SRO.

3.Richtlijnen van belang voor huurders
Voor binnen sporten gelden aangepaste regels m.b.t. aantallen, samenstelling en aard van de activiteit. Deze vind je onder de linken naar de site van de Rijksoverheid en naar de site van de NOC*NSF Hier vind je ook antwoorden op veelgestelde vragen.

Vanaf dinsdag 1 december 2020, is het dragen van een mondkapje in SRO accommodaties verplicht. Dit is een landelijke maatregel, ingesteld door de Rijksoverheid. Alle bezoekers van 13 jaar en ouder dragen binnen een (niet-medisch) mondkapje. Dit hoeft niet tijdens het sporten.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met de afdeling verhuur van SRO.

Normaliter kun je de meeste accommodaties van SRO direct online reserveren. In Coronatijd kan dit niet, dan huur je door te bellen of te mailen (zie punt 2). Voor de periode van maandag 14 december 2020 tot en met dinsdag 19 januari 2021 kan er geen binnensportaccommodatie gehuurd worden i.v.m. de aangescherpte lockdown.

Reserveer in Eemland Reserveer in Kennemerland

Vragen over het huren?

Neem dan nu contact met ons op

Mensure Sahin <br> Coördinator frontoffice

Mensure Sahin
Coördinator frontoffice

verhuur@sro.nl

033-4225105