Update corona 25 februari 2022

De laatste stap van de versoepelingen wordt gezet op vrijdag 25 februari. Dan vervalt onder andere het coronatoegangsbewijs, de verplichte 1,5 meter en het dragen van een mondkapje in onze accommodatie. Je kunt dus weer zonder beperkingen komen sporten en bewegen. Wat een feest voor ons allemaal! Wij willen jullie bedanken voor jullie medewerking, flexibiliteit en begrip de afgelopen twee jaar. Dank en graag tot snel!

Goed om te weten: Er gelden nog wel coronaregels voor bijeenkomsten / evenementen binnen van 500 personen en meer. Kijk voor informatie hierover op de site van de Rijksoverheid

Huren bij SRO
Huren van een accommodatie kun je online regelen: kies de regio waar je een sporthal of gymzaal wilt huren en klik op de button van die regio. Je gaat dan naar een externe pagina. Dit is de online reserveringsportal van Spaas. Daar maak je de reservering en reken je direct af. Bekijk ook de algemene voorwaarden voor huren en/of annuleren.

Heb je al een account, dan kun je de reservering direct afronden. Ben je een nieuwe klant? Dan maak je een eigen account aan en met die account kun je dan verder. Bewaar de inloggegevens goed! Handig voor je volgende reservering.

Online huren regio Eemland Online huren regio Kennemerland

 

Begeleiding bij zoektocht
Met regelmaat krijgen wij  van fotografen, programmamakers en filmproducenten verzoeken om een zwembad, sportzaal of klimbos te mogen gebruiken voor opnames of fotoshoots. Wij voelen ons zeer vereerd dat onze locaties zo ‘film- en fotogeniek’ blijken te zijn.  SRO beschikt over veel verschillende accommodaties, in de regio’s Eemland én Kennemerland. Bekijk hier het volledige overzicht. Je krijgt je opties te zien als je een categorie en plaats selecteert. Heb je de juiste locatie gevonden? Dan kun je je aanvraag makkelijk zelf regelen.

Als je begeleiding wenst bij je zoektocht, dan helpen wij je graag. Wij kennen alle details en bijzonderheden. Voor deze begeleiding vragen wij € 50,00 ex. 21% btw per zoekopdracht per locatiesoort. Neem voor begeleiding contact op met de afdeling Verhuur van de regio.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust even contact op met de collega’s van de afdeling verhuur van:

Vragen over het huren?

Neem dan nu contact met ons op

Mensure Sahin  &  Paul Malepaard

Mensure Sahin & Paul Malepaard

verhuur@sro.nl

033-4225105 / 023-5121705