Advisering

Het verenigingsleven in Nederland leunt zwaar op vrijwilligers. Soms is het daardoor lastig om processen op professionele manier te laten verlopen. Denk aan het beoordelen en vergelijken van contracten met toeleveranciers en de besprekingen tussen huurder en verhuurder: dat vraagt om deskundige ondersteuning. Technisch beheer is niet altijd goed geregeld of boet in aan kwaliteit. Continuïteit blijft een probleem omdat vrijwilligers nu eenmaal komen en gaan. Maken meerdere verenigingen gebruik van eenzelfde complex of hal, dan is het inroosteren van de verschillende groepen in de ruimte nog wel eens een heikel punt. Kortom, zelfwerkzaamheid is goed, enige ondersteuning ook. Dat bieden wij.

Wil je sparren over het facilitaire en technische beheer van jouw sportaccomodatie? Neem dan contact met ons op. Wij bieden je graag begeleiding bij en het faciliteren en uitvoeren van de taken. De vereniging behoudt de regie, wij stemmen af wat nodig is. Een dergelijk flexibel partnership zorgt voor een gezond, schoon, heel en veilig sportklimaat voor de bezoekers.

contact

Onderhoud

Onderhoud van buitensportvoorzieningen is een vak apart. Complex en veelzijdig. Die expertise heeft SRO in huis. Gebaseerd op jarenlange ervaring. Van natuurgras tot kunstgras, van atletiekbanen tot honkbalvelden. Ook het technisch en bouwkundig onderhoud van de kleed-/wasgelegenheden en de kantine kunnen wij voor jou uit handen nemen. Zelfwerkzaamheid bij verenigingen is voor ons vanzelfsprekend. Als vereniging kun je bij SRO delen van het onderhoud onderbrengen, maar ook het volledige onderhoud.

Samen zorgen we voor een gezond, schoon, heel en veilig sportklimaat voor de bezoekers.