Het Bosbad in Amersfoort opent begin juli haar deuren. We zijn blij dat we open gaan en kijken ernaar uit om al onze gasten weer in goede gezondheid te verwelkomen. Om onze gasten op een veilige en verantwoorde manier te ontvangen, hebben we de afgelopen weken in goed overleg met de gemeente gewerkt aan het protocol met daarin de maatregelen die nodig zijn om het Bosbad veilig en verantwoord te openen.

Om 1,5 meter afstand te waarborgen, in zowel het water als op de ligweide, kunnen er minder bezoekers tegelijkertijd in het Bosbad. En om lange rijen voor de ingang te voorkomen, moeten bezoekers online kaartjes kopen voor een bepaald tijdslot. Het is de bedoeling dat je in dit tijdslot binnen komt. Je kunt dan wel de hele dag in het bad verblijven.

Er worden geen abonnementen of meerbadenkaarten verkocht dit jaar. Geldige meerbadenkaarten die in 2019 zijn gekocht, worden verlengd t/m 2021 en zijn dit jaar helaas niet bruikbaar in het Bosbad. Overige richtlijnen en maatregelen zijn vanaf eind juni te lezen op de website van het Bosbad: www.bosbadamersfoort.nl

Zwembad Hoogland weer open
De onderhoudswerkzaamheden in zwembad Hoogland zijn bijna afgerond. Ook Hoogland zal begin juli haar deuren weer openen. Zij zullen, net als de andere zwembaden, in fases opstarten. Wij laten onze bezoekers door een mail en informatie op de website weten wanneer dit het geval is.

Wij vragen iedereen om voorafgaand aan een bezoek van onze binnen- en buitenzwembaden, onze website www.sro.nl of de website van het betreffende zwembad te checken. We rekenen er dan ook op dat onze bezoekers de maatregelen, aangepaste huisregels en aanwijzingen van onze medewerkers opvolgen.