Dinsdag 22 november 2017 heeft de gemeenteraad Zeist ingestemd om samen met SRO de Joint Venture SRO Zeist B.V. op te richten om daar de exploitatie van het zwembad Dijnselburg per 1 januari 2018. Ook onze aandeelhouders de gemeenten Amersfoort en Haarlem hebben hun goedkeuring gegeven aan deze samenwerking.

Binnen de BV heeft de gemeente Zeist de helft van de aandelen in handen en SRO de andere helft. Door deze constructie behoudt de gemeente de nodige regie op belangrijke aspecten als openingstijden, tarieven en doelstellingen. SRO kan haar kennis van het exploiteren van zwembaden en het verbinden van partijen en zakelijk schaalvoordelen inbrengen.

De exploitatie van Dijnselburg draagt bij aan groeiambitie van SRO. Trots dat dit gelukt is conform onze nieuwe strategie om te groeien via publiek-publieke-samenwerkingen.

Wij zijn erg enthousiast om samen met de gemeente Zeist en de collega’s van Dijnselburg het zwembad een bruisend sport- en ontmoetingscentrum te maken.

Wethouder Sander Jansen en Marjon van Vilsteren ondertekenen de intentieovereenkomst voor de Publiek Publieke Samenwerking voor de exploitatie van zwembad Dijnselburg Zeist en SRO Wethouder Sander Jansen en Marjon van Vilsteren ondertekenen de intentieovereenkomst voor de Publiek Publieke Samenwerking voor de exploitatie van zwembad Dijnselburg Zeist en SRO