Een kerstpakket, stappenteller en een bloemetje; allemaal attenties van SRO aan alle collega’s in het afgelopen jaar. Waarom is dit belangrijk? Waarom doen we dit toch als organisatie? En is het nodig? Drie vragen die belangrijk zijn om toe te lichten.

Het is van grote waarde dat mensen met plezier naar hun werk gaan. Een goede werksfeer is onbetaalbaar. Het zorgt ervoor dat je blij wordt van wat je doet. Je voelt je vitaal en bent nog meer gemotiveerd om aan de slag te gaan.

SRO is een heel divers bedrijf. Dat is aan de ene kant aantrekkelijk, maar tegelijkertijd ook zeer uitdagend. Zeker wanneer je iedereen evenveel waardering wilt geven. En dat zit ‘m in kleine dingen, die niet altijd in geld zijn uit te drukken. Aandacht is daarbij het toverwoord, in welke vorm dan ook. Vandaar onze kleine attenties gedurende het jaar en de digitale borrel die we begin januari georganiseerd hebben voor alle collega’s.

Gezien de positieve reacties die we naar aanleiding daarvan ontvangen hebben, zijn we 2021 goed begonnen. Technisch gezien was het een uitdaging, maar het is gelukt om gezamenlijk te proosten op het nieuwe jaar.

Tevreden medewerkers leveren een hoge bijdrage aan het werk en staan positief in het leven. Als werkgever hopen we dat in deze lastige tijd met al zijn beperkingen te kunnen bewerkstelligen. Het is logisch dat door alle maatregelen om Covid-19 te beperken, frustraties toenemen. Maar we moeten ons hier niet door laten leiden. Juist nu is aandacht voor elkaar belangrijk. Ben er voor je gezin, familie, vrienden en collega’s en andere die jou lief hebben en die jij liefde wilt geven.

Blijf gezond. En tevreden.

Met vriendelijke groet,
Michel Bloemsma (directeur SRO)