Update 25/2 :  Na bijna twee jaar van regels, sluitingen en lockdowns, vervallen vandaag vrijwel alle coronamatregelen. De verplichte 1,5 meter verdwijnt volledig, het coronatoegangsbewijs hoeft alleen nog getoond te worden bij grote evenementen en het dragen van een mondkapje is alleen nog verplicht in het openbaar vervoer en op luchthavens. Dit betekent een einde van alle maatregelen voor onze zwembaden, (sport)accommodaties en activiteiten. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee!

SRO bestaat dit jaar 25 jaar en wij kunnen ons geen beter cadeau wensen dan dat wij met z’n allen weer de vrijheid hebben om te staan, bewegen en sporten waar en wanneer wij dit willen. Wij zijn enorm dankbaar en trots op de flexibiliteit en aanpassingsvermogen van onze collega’s, klanten, partners en opdrachtgevers. In dit soort tijden besef je extra dat de mentale en fysieke gezondheid het belangrijkst is. Des te fijner dat we nu zonder maatregelen weer volop hieraan kunnen werken door onder meer te bewegen en te sporten.

We merken dat deze coronapandemie veel van ons allen heeft gevraagd. Daarnaast heeft het ook impact gehad op onze werkzaamheden; het beheer en de exploitatie van het gemeentelijk vastgoed. De belangrijkste les is dat je met alle belanghebbenden moet blijven communiceren. Lees hier ook meer over in dit artikel.

Op dit moment kijken wij vooruit naar een jaar waarin wij ons 25-jarig bestaan vieren en dit graag met onder meer collega’s, bezoekers, huurders en inwoners willen vieren! En omdat wij dit graag samen vieren, zijn wij op zoek naar JOUW IDEE! Dus heb jij iets in gedachten waarmee wij onze bezoekers of inwoners in het zonnetje kunnen zetten of onze huurder mee kunnen verrassen: laat het ons weten! Stuur een mail naar communicatie@sro.nl.

Lees hier de laatste update van de Rijksoverheid over de versoepelingen.