Sportvelden kunnen een grote bijdrage leveren aan de doelstelling van de gemeenten Amsterdam en Haarlem om in 2050 een klimaatneutrale stad te zijn. Daarom zijn de gemeenten op zoek naar bedrijven die innovatieve oplossingen bieden om samen het kunstgrasveld van de toekomst te creëren. Na het succesvolle matchmakingevent van 10 oktober 2023 en de 3 gegeven webinars werken ze aan de volgende stap: het inschrijvingsproces van de verschillende consortia.

Eind april 2024 start het aanbestedingstraject voor Scale Up Toekomstbestendige kunstgrasvelden. Bekijk de planning (nog onder voorbehoud) of download pdf. Houd de nieuwsupdates in de gaten voor meer updates rondom de aanbesteding.

Overzicht vragen alle webinars en marktconsultaties

De vragen van alle webinars en marktconsultaties zijn verzameld en beantwoord.  Wil je dit overzicht ontvangen? Mail dan onder vermelding van ‘FAQ ontvangen‘, naar: sportveldvandetoekomst@amsterdam.nl  

Aan de slag!

  • Kijk de webinars terug voor vragen en antwoorden over de aanbesteding.
  • Vind jouw samenwerkingspartners en vorm een consortium. Kijk in de LinkedIn groep wie al deelnemer is en zoek de samenwerking op.
  • Ergens een vraag over? Wij helpen je graag. Mail ons via: sportveldvandetoekomst@amsterdam.nl.
  • Houd de nieuwsupdates in de gaten en download vanaf eind april 2024 de aanbestedingsstukken

Nieuwsupdates ontvangen? Meld je hier aan!