SRO is met 2 projecten genomineerd voor Leerbedrijf van het Jaar 2022 van ROC Midden Nederland!

  • Servicemedewerker Amersfoort
  • Sport College Amersfoort

SRO vindt het belangrijk om leer- en werkervaringsplekken te bieden en hierin samen te werken. Wij zijn dan ook trots op deze nominatie en hopen uiteraard op zoveel mogelijk stemmen. Breng jij ook jouw stem uit op SRO? Dit kan tot 1 mei. Klik hier om te stemmen.

SRO heeft samen met Servicemedewerker in Amersfoort, Wijkleercentrum Sportpark Zielhorst tot stand gebracht. Dit zorgt voor een leer- en werkplek waar 25 studenten in een leeromgeving hun opleiding en beroepspraktijkvorming (BPV) doorlopen. Servicemedewerker zorgt voor het onderwijs en SRO voor de beroepspraktijkvorming. Er zijn vele partners betrokken bij het Wijkleercentrum en iedere dag kunnen niveau 2 studenten gericht werken aan hun toekomst. Voor het Sport College Amersfoort stelt SRO ook meerdere BPV-plekken beschikbaar. Studenten voeren praktijkopdrachten uit met SRO als opdrachtgever.

Meer informatie over de genomineerde leerbedrijven vind je op de website van ROC Midden Nederland. Van de vijf leerbedrijven met de meeste stemmen wordt een kort filmpje gemaakt. Op 8 juni 2022 is het Uitblinkersgala in de Stadsschouwburg Utrecht en dan wordt de winnaar van het Leerbedrijf van het Jaar ROC Midden Nederland bekend gemaakt.