Tentoonstelling ‘Microkosmos – Kunst in de Wei’ bij Natuurboerderij De Brinkhorst

De “vreemde eend in de bijt” binnen onze exploitatie portfolio is wel natuurboerderij De Brinkhorst. Uniek, maar ook heel erg leuk. Op deze boerderij worden dagelijks vele kinderen verwelkomd die komen kijken bij de verschillende dieren die er wonen. Daarnaast worden de dieren met liefde verzorgd door het groen- en klussenteam van Amerpoort. Amerpoort biedt op deze manier duurzame dagbesteding op Natuurboerderij de Brinkhorst. En binnenkort is De Brinkhorst ook kunstlocatie!

Vanaf zaterdag 17 juni kun je bij Natuurboerderij De Brinkhorst de tentoonstelling Microkosmos – Kunst in de Wei bekijken!
Met deze tentoonstelling, samengesteld door curator Àngels Miralda, wordt door middel van beeldende kunst de aandacht gevestigd op onzichtbare organismen en ecosystemen.
Natuurboerderij De Brinkhorst is een microkosmos waar je tussen de flora en fauna meer kunt dan je op het eerste gezicht ziet! Sta je even stil, dan komen vogels, padden, mieren, wormen, bijen en zelfs vlooien op je af! Acht kunstenaars nodigen je uit om deze wonderschone wereld verbeeld te zien in hun kunstwerken in jouw ‘achtertuin’. Kom deze zomer mee met Galerie de Ploegh naar Natuurboerderij De Brinkhorst en ontdek de kunst in het onbekende kleine leven daar.

Deelnemende kunstenaars:
Suzette Bousema, Michiel Deylius, Davitha van de Kuilen, Rian Peeperkorn, Rodrigo Red Sandoval, Ananda Serné, Jos Verschaeren, Peng Zhang

De tentoonstelling is te zien tot en met 15 oktober.

Flyer voor tentoonstelling kunst in de wei