Waardevol eerste webinar
Donderdag 16 november vond het eerste webinar plaats over Samenwerkingsverbanden. We willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun deelname en waardevolle input! Heb je het webinar gemist? Hier kun je het webinar terugkijken. Ook kan je de PDF versie van de presentatie downloaden: Webinar samenwerking.pdf.

AANKOMENDE WEBINARS

Webinar 2: Opzet project
11 januari 13:00-15:00
In het tweede webinar nemen we je mee in de bijzondere opzet van dit project. Hier leer je alles over de verschillende fases van een innovatiepartnerschap en gaan we nader in op de selectiecriteria en gunningscriteria die we hanteren in de aanbesteding.

Webinar 3: Voorwaarden om rekening mee te houden
25 januari 13:00-15:00
In het dit webinar nemen we je mee in een aantal belangrijke randvoorwaarden om rekening mee te houden. We nemen ruim de tijd om in te gaan op alles wat raakt aan jullie businesscase en financiën. Zo gaan we onder andere in op de vergoedingen voor de aanbestedings- en O&O-fase, de plafondbedragen en hoe de prijzen in de commerciële fase worden bepaald.

Aanmelden webinars

Let op: aanmelden voor de webinars kan tot 24 uur van tevoren voor het desbetreffende webinar. De link naar de virtuele ruimte ontvang je van tevoren per mail.