Update 24/04: Er zijn geen verdere versoepelingen aangekondigd tijdens de persconferentie van  dinsdag 13 april. Dit betekent dat onze zwembaden alleen voor zwemlessen open blijven en buitenactiviteiten van onze buurtsportcoaches met de huidige maatregelen plaatsvinden.

Wel is het openingsplan ‘stap voor stap meer mogelijk’ gepresenteerd. Op z’n vroegst wordt de eerste stap in het openingsplan gezet op 28 april. Tot die tijd blijven de huidige coronamaatregelen gelden. Wij hopen dat de situatie snel de goede kant op gaat, onze accommodaties weer open mogen en al onze activiteiten hervat kunnen worden. Mochten er wijzigingen of updates komen, zullen wij deze vermelden op onze website(s) en social media kanalen.

——————————————-

Update 24/03: Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 23 maart zijn geen verdere versoepelingen aangekondigd. De huidige maatregelen worden verlengd tot en met 20 april. Eén maatregel wordt wel iets aangepast: vanaf 31 maart gaat de avondklok een uur later in; om 22.00 uur.

Lees in het bericht hieronder (update 09/03) wat de huidige situatie is met betrekking tot onze accommodaties en activiteiten.

——————————————-

Update 09/03: Wij zijn erg blij met het nieuws dat zwemles voor kinderen tot en met 12 jaar vanaf dinsdag 16 maart hervat mag worden. Dit maakte demissionair premier Mark Rutte maandagavond bekend tijdens de persconferentie. Onder welke condities en met welke maatregelen dit mogelijk is, wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt en aangepast in het Protocol Verantwoord Zwemmen. Wij hopen hier eind van deze week meer informatie over te geven.  

De overige maatregelen zijn verlengd tot en met 30 maart. Wel zijn er een aantal kleine aanpassingen die per dinsdag 16 maart gelden.

Wat betekenen deze aanpassingen voor onze activiteiten en accommodaties?

  • Vanaf dinsdag 16 maart worden zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar hervat. Voor overige activiteiten blijven onze zwembaden helaas gesloten.
  • Onze binnensportaccommodaties, natuurboerderij De Brinkhorst en Klimbos Zeist blijven gesloten.
  • Volwassen van 27 jaar en ouder mogen buiten op sportaccommodaties met maximaal vier mensen sporten. Tot en met 26 jaar was sporten bij sportaccommodaties al toegestaan, in teamverband, zonder 1,5 meter afstand te houden.  Daarnaast mogen gemeenten sportactiviteiten organiseren op andere locaties. Wat dit betekent voor de activiteiten van onze buurtsportcoaches, lees je zo spoedig mogelijk hier.

Lees hier de laatste update van de Rijksoverheid over de huidige maatregelen . Mochten er wijzigingen of updates komen, zullen wij deze vermelden op onze website en social media kanalen. Naast de basisregels voor iedereen, lees je meer informatie over sport en corona via deze link.

——————————————-

Update 24/2: Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 23 februari werden een aantal versoepelingen van de maatregelen aangekondigd. Helaas geen versoepelingen voor onze accommodaties. De sporthallen, gymzalen, zwembaden, natuurboerderij de Brinkhorst en Klimbos Zeist blijven gesloten. Een klein lichtpuntje is dat vanaf 3 maart mensen tot en met 26 jaar weer samen buiten mogen sporten. Dit geldt ook voor de activiteiten van onze buurtsportcoaches. Meer informatie over buiten sporten, lees je op de website van NOC*NSF.

———————————————————

Update 3/2: Dinsdagavond 2 februari is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat de huidige lockdown wordt verlengd tot in ieder geval 2 maart. De versoepelingen voor de basisscholen, kinderopvang en winkels hebben geen invloed op onze accommodaties en activiteiten. Wij hebben begrip voor dit besluit, maar hopen uiteraard snel weer onze bezoekers te mogen ontvangen en onze activiteiten te kunnen herstarten.  Lees hier het laatste bericht van de Rijksoverheid.

——————————————-

Update 13/1: Dinsdagavond 12 januari heeft het kabinet bekend gemaakt de huidige lockdown met drie weken te verlengen tot en met ten minste 9 februari. Dit betekent helaas dat onze accommodaties gesloten blijven. Mocht hier verandering in komen, lees je dit op onze website, de website van de desbetreffende accommodatie(s) en op onze social media kanalen. Lees hier het laatste bericht van de Rijksoverheid.